Kā Covid-19 ietekmē GMT BEAUTY darbību?

Mīļie draugi, cienījamie klienti!

Mēs, GMT Beauty, pārstāvam skaistumkopšanas nozari, kuru esošās izmaiņas un noteiktie ierobežojumi skar vistiešākajā veidā – gan mūs kā ražotājus, gan mūsu dārgos klientus – skaistumkopšanas profesionāļus. Mēs vēlamies izteikt savu atbalstu ikvienam šajā laikā! Mēs esam kopā ar jums.
Mēs maksimāli cenšamies turpināt darbu, veidot video pamācības, kā kopt ādu mājas apstākļos, lietojot profesionālas klases GMT BEAUTY produktus, kā uzturēt iegūto rezultātu un kā sagatavot ādu pavasarim. Pavasaris noteikti iestāsies un mēs kopīgiem spēkiem radīsim izeju no esošās situācijas.
Dotajā brīdī savas zināšanas un resursus esam novirzījuši pirmās nepieciešamības preču ražošanai – dezinfekcijas līdzeklim un roku krēmam. Lietojot dezinfekcijas līdzekļus, rokas ciešs, kļūst sausas un jutīgas, tāpēc bez roku krēma šobrīd iztikt nav iespējams.
Savu iespēju robežās piedalāmies labdarības pasākumos un atbalstam mediķus.
Šobrīd mēs esam atvērti konsultācijām, sarunām, par to, kā mūsu skaistumkopšanas profesionāļiem uzturēt attiecības ar saviem esošajiem klientiem, esam gatavi veidot sejas, ķermeņa kopšanas video pamācības un ieteikumus.

Rakstiet, zvaniet un vaicājiet mums! Kopā mēs varam! Atcerēsimies, ka mēs neesam vieni – mēs esam kopā, lai arī katrs – savās mājās.

Jūsu GMT BEAUTY

Publicēts, Apr 13, 2020