ATJAUNOJOŠA LIFTINGA PROCEDŪRA ELASTĪBU ZAUDĒJUŠAI ĀDAI

Izlīdzina redzamās grumbas, nodrošina tūlītēju liftinga efektu. Atsvaidzina un padara mirdzošu, saspringtu, nespodru ādu. Efekts redzams jau pēc pirmās procedūras.

Procedūrā izmantotās metodes un produkti: GMT BEAUTY modelējošā Mikrovaskulārā masāža, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un maska.

Mērķzonas procedūras laikā: Seja, kakls un dekolte

Procedūras ilgums: 1h 30 min

Vēlamais procedūru kurss: 6 procedūras, rekomendējam veikt 2 nedēļās 1 procedūru. Intensīva Anti-Age procedūra izmantojot aparāttehnoloģijas.

Ieteicamie produkti lietošanai mājās: MOISTURISING CLEANSING FOAM, LACTIC ACID FACE PEELING, RENEWING FIRM & LIFT SERUM, LIFT & FIRM EYE CREAM, RESCULPTING ANTIAGE CREAM, LIFT UP & VOLUME BREAST CREAM

Atsvaidzinoša procedūra sausai un saspringtai ādai. Šī atspirdzinošā procedūra sniedz svaigumu nogurušai, pelēkai, stresa nomāktai ādai. Procedūra tūlītēji atjauno ādas mitrumu un mirdzumu.

Procedūra sākas ar sejas ādas attīrīšanu ar MITRINOŠAJĀM ATTĪROŠĀJĀM PUTĀM (MOISTURISING CLEANSING FOAM), kas dziļi attīra, atsvaidzina un saglabā ādas veselību. Putas lieliski noņem kosmētiku un novērš ādas sausumu. MAIGS SKRUBIS atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, lieliski novērš ādas raupjumu un sausumu, sagatavo ādu turpmākai procedūrai.

Pēc pīlinga uzklāj FORMĒJOŠU LIFTINGA SERUMU (LIFT AND FIRM SERUM), kas nodrošina tūlītēju mīmikas grumbiņu un ādas toņa izlīdzināšanu. FORMĒJOŠO LIFTINGA SERUMU rūpīgi iestrādā ādā. Tam seko modelējoša liftinga masāža sejai, kaklam un dekoltē zonai. Īpaši izstrādātās masāžas kustības attīra starpšūnu vidi, izvada toksīnus un atjauno dzīvības procesus ādā.

Pēc masāžas uzklāj PLASTIFICĒJOŠĀ PRETGRUMBU MASKA ANTIWRINKLE MASK PEARL & GOLD, kas dziļi mitrina ādu, izlīdzina mīmikas grumbiņas, atsvaidzina un sniedz ādai mirdzumu. Procedūras noslēgumā uzklāj ATJAUNOJOŠU LIFTINGA ACU KONTŪRKRĒMU acu zonai, HI–TECH SEJAS OVĀLU MODELĒJOŠS KRĒMS sejai (3D LIFTING CREAM) un KUPLINOŠS UN KRŪŠU FORMU VEIDOJOŠS KRĒMS kaklam un dekoltē zonai.

Procedūra:
• atjauno dzīvības funkcijas ādā, izvada toksīnus;
• tūlītēji samazina mīmikas krunciņas, acīmredzams liftinga efekts;
• samazina ādas jutību un padara ādu mirdzošu.

 

Publicēts, Jul 1, 2022