INTENSĪVA ANTI-AGE PROCEDŪRA IZMANTOJOT APARĀTTEHNOLOĢIJAS

Intensīvi mitrina dziļākos ādas slāņus pielietojot aparāttehnoloģijas, stabilizē mitruma līmeni ādā, izlīdzina sejas toni. Acīmredzams tūlītējs liftinga efekts.

Procedūrā izmantotās metodes un produkti: Aparāttehnoloģijas, GMT BEAUTY Anti-Age masāža, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un maska.

Mērķzonas procedūras laikā: Seja, īpaša vērība tiek pievērsta acu zonai, kaklam un dekoltē

Procedūras ilgums: 1h

Vēlamais procedūru kurss: 4 – 6 procedūras vienreiz nedēļā. Iesaka kombinēt ar tonizējošu masāžu, izmantojot vakuummasāžu vai manuālās tehnikas.

Ieteicamie produkti lietošanai mājās: Cleansing face foam, Cleansing face exfoliant, Botox effect anti-ageing serum, Lift & firm eye cream, Supreme anti-age night cream, Breast & décolleté firming cream

https://youtu.be/dBdqeUkmNKk

Intensīva Anti-Age procedūra, kas kavē novecošanās procesus un atjauno audu struktūru visos ādas līmeņos. Procedūra sekmē elastīgo šķiedru sintēzi, tūlītēji izlīdzinās mīmikas krunciņas. Procedūra novērš ādas sausumu, intensīvi mitrina dziļākos ādas slāņus, padara ādu maigu un mirdzošu, mīkstina un mitrina to, uzlabo ādas elastību. Pēc procedūras novērojams tūlītējs liftinga efekts.

Procedūra sākas ar sejas ādas attīrīšanu ar SEJU ATTĪROŠU, MITRINOŠU UN AIZSARGĀJOŠU LĪDZEKLI, kas lieliski attīra ādu, noņem make – up un PENTAVITIN® molekulas pasargā ādu no mitruma zuduma.

MAIGS SKRUBIS SEJAI atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, padara to maigu un elastīgu, sagatavo ādu turpmākai procedūrai.

Pēc pīlinga uzklāj FORMĒJOŠU LIFTINGA GELU, kur zaļās tējas (Camellia sinensis) ekstrakts, acerolas (Malpighia punicifolia) ekstrakts un trejlapu puplakša (Hydrofiltrat Menyanthes G (CODIF) ekstrakts veido spēcīgu antioksidantu kombināciju, kas kavē novecošanās procesu radītās izmaiņas un dziļi atjauno ādu. Acīmredzama tūlītēja liftinga iedarbība.

Seko iedarbība ar aparāttehnoloģijām, kur pielieto FORMĒJOŠU LIFTINGA GELU ar augstu elektrovadītspēju un optimālu vides pH, kas ļauj to lietot elektroterapijā un sonoterapijā (piem., ādas tonizēšanā ar mikrostrāvām). Kakao un aļģu Peel-Off ATJAUNOJOŠĀ MASKA SEJAI satur bagātīgi mitrinošu un atjaunojošu aktīvo vielu kompleksu sausai ādai un ir ar izteikti mitrinošu, ādas struktūru atjaunojošu un pretnovecošanās iedarbību. Procedūras noslēgumā uzklāj ATJAUNOJOŠU LIFTINGA ACU KONTŪRKRĒMU acu zonai, HI–TECH SEJAS OVĀLU MODELĒJOŠS KRĒMS (3D LIFTINGA KRĒMS) sejai un KUPLINOŠS & KRŪŠU FORMU VEIDOJOŠS KRĒMS kaklam un dekoltē zonai.

Procedūra:
• atjauno ādas elastību un struktūru;
• tulītēji samazina mīmikas krunciņas;
• nostiprina sejas ovālu, atjauno saistaudu struktūru.

Intensīvi mitrina dziļākos ādas slāņus pielietojot aparāttehnoloģijas, stabilizē mitruma līmeni ādā, izlīdzina sejas toni. Acīmredzams tūlītējs liftinga efekts. Procedūrā izmantotās metodes un produkti: Aparāttehnoloģijas, GMT BEAUTY Anti-Age masāža, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un maska. Mērķzonas procedūras laikā: Seja, īpaša vērība tiek pievērsta acu zonai, kaklam un dekoltē Procedūras ilgums: 1h Vēlamais procedūru…

Publicēts, Jan 27, 2023