KRŪŠU KOPŠANAS PROCEDŪRA AR AĻĢU PEEL OFF MASKU UN LIFTINGA MASĀŽU, KURU PAPILDINA AR VAKUUMMASĀŽU UN MIOSTIMULĀCIJU

Krūšu kopšanas procedūra ar aļģu peel off masku un liftinga masāžu, kuru papildina ar vakuummasāžu un miostimulāciju

Procedūras mērķis un rezultāts: Intensīva krūšu aprises modelējoša procedūra, atjauno un nostiprina audus.
Dziļi atjauno ādu, kavē novecošanās procesus.

Procedūrā izmantotie līdzekļi un produkti: Liftinga masāža, aparāttehnoloģijas, GMT BEAUTY attīrošie līdzekļi – TRIPLE ACTION SCRUB, krēmi – FIRMING CREAM (SKIN FIRMING CREAM), LIFT & VOLUME BREAST CREAM (BUST FIRMING CREAM), plastificējoša aļģu maska – BUST FIRMING MASK.

Mērķzonas procedūras laikā: Krūtis, kakla un dekoltē zona.

Procedūras ilgums:1 h.

Vēlamais procedūru kurss: 12 procedūras. Vēlams kombinēt ar intensīvu procedūru krūšu ādas kopšanai, izmantojot aparāttehnoloģijas.

Procedūru regularitāte: 1 x divās nedēļās.

Ieteicamie produkti lietošanai mājās: Hydrating body scrub, Breast & décolleté firming cream

Palielina ādas elastību un stingrumu, atjauno krūšu formu. Samazina krūšu ādas ptozi (ļenganumu), krūtis paceļot, kā arī saīsinot un nostiprinot izstieptos krūšu muskuļus. Sākotnēji veic krūšu, kakla un dekoltē zonas pīlingu – TRIPLE ACTION SCRUB, tad veic liftinga masāžu, izmantojot FIRMING CREAM (SKIN FIRMING CREAM)FIRMING CREAM (SKIN FIRMING CREAM) satur ādu atjaunojošu kompleksu no Āzijas centīlijas (Centella asiatica) lapu un tīruma kosas (Equisetum arvense) ekstraktiem, kas ir dabā sastopams silīcija avots. Savukārt acerolas ķirši (Malpighia glabra) ir C vitamīna avots. Ābolu (Pyrus malus) sēkliņu ekstrakts satur augu hormonus – fitosterolus, E vitamīnu. Silīcijs, C vitamīns un fitosteroli organismā sekmē kolagēna un elastīna atjaunošanos. Procedūras turpinājumā uzklāj BUST FIRMING MASK. Procedūru var papildināt ar krūšu muskuļu miostimulāciju. Procedūras noslēgumā uzklāj LIFT & VOLUME BREAST CREAM (BUST FIRMING CREAM), kur VOLUFIRMING tehnoloģija atsvaidzina dekoltē ādu, padara to mirdzošu, efektīvi piepilda jau esošas grumbiņas, piešķir apjomu un formu krūtīm.

Krūšu kopšanas procedūra ar aļģu peel off masku un liftinga masāžu, kuru papildina ar vakuummasāžu un miostimulāciju Procedūras mērķis un rezultāts: Intensīva krūšu aprises modelējoša procedūra, atjauno un nostiprina audus. Dziļi atjauno ādu, kavē novecošanās procesus. Procedūrā izmantotie līdzekļi un produkti: Liftinga masāža, aparāttehnoloģijas, GMT BEAUTY attīrošie līdzekļi – TRIPLE ACTION SCRUB, krēmi – FIRMING CREAM (SKIN…

Publicēts, Jan 27, 2023