MITRINOŠA UN ATSVAIDZINOŠA PROCEDŪRA SAUSAI UN SASPRINGTAI ĀDAI

Atsvaidzina un mitrina sausu, saspringtu, nespodru ādu. Pasargā no ādu no mitruma zuduma.

Procedūrā izmantotās metodes un produkti: Masāža, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un aļģu maskas

Mērķzonas procedūras laikā: Seja, īpaša vērība tiek pievērsta acu zonai, kakls un dekoltē

Procedūras ilgums: 1h 30 min

Vēlamais procedūru kurss: 6 procedūras, rekomendē veikt 1 reizi 2 nedēļās. Vēlams kombinēt ar Intensīvi mitrinošu procedūru izmantojot aparāttehnoloģijas.

Ieteicamie produkti lietošanai mājās: Cleansing face gel, Deep moisturising & revitalizing serum, Revitalizing eye contoure cream, Intense 24h firm & lift cream

https://youtu.be/P7DV-c8S-cw

Atsvaidzinoša procedūra sausai un saspringtai ādai. Šī atspirdzinošā procedūra sniedz svaigumu nogurušai, pelēkai, stresa nomāktai ādai. Procedūra tūlītēji atjauno ādas mitrumu un mirdzumu.

Procedūra sākas ar sejas ādas attīrīšanu ar MITRINOŠAJĀM ATTĪROŠAJĀM PUTĀM (MOISTURISING CLEANSING FOAM), kas dziļi attīra, atsvaidzina un saglabā ādas veselību. Putas lieliski noņem kosmētiku un novērš ādas sausumu. INOVATĪVS TRĪSKĀRŠAS IEDARBĪBAS PĪLINGS (SOFT SCRUB) atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, lieliski novērš ādas raupjumu un sausumu, sagatavo ādu turpmākai procedūrai.

Pēc pīlinga uzklāj DZIĻI MITRINOŠU GELU (MOISTURISING SOOTHING SERUM), kas atjauno ādas hidrolipīdu slāni, nodrošina izcilu ādas mitrināšanu, samazina ādas jutību un izlīdzina sausuma radītās grumbiņas. Dziļi mitrinošo gelu rūpīgi iestrādā ādā. Tam seko modelējoša liftinga masāža sejai, kaklam un dekoltē zonai. Īpaši izstrādātās masāžas kustības attīra starpšūnu vidi, izvada toksīnus un atjauno dzīvības procesus ādā.

Pēc masāžas uzklāj MITRINOŠU MASKU ĀDAS MIRDZUMAM (MOISTURISING & RADIANCE GEL MASK), kas dziļi mitrina ādu, izlīdzina mīmikas grumbiņas, atsvaidzina un sniedz ādai mirdzumu.

Procedūras noslēgumā uzklāj  ATJAUNOJOŠU LIFTINGA ACU KONTŪRKRĒMU (REPAIR AND LIFTING EYE CONTOUR CREAM) acu zonai un ATJAUNOJOŠU & FORMĒJOŠU SEJAS KRĒMU (REGENERATING FIRMING CREAM) seji kaklam un dekoltē zonai.

Procedūra:
• dziļi mitrina ādu, atjauno ādas hidrolipīdu mantiju;
• atjauno dzīvības funkcijas ādā, izvada toksīnus;
• samazina ādas jutību un padara ādu mirdzošu.

Atsvaidzina un mitrina sausu, saspringtu, nespodru ādu. Pasargā no ādu no mitruma zuduma. Procedūrā izmantotās metodes un produkti: Masāža, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un aļģu maskas Mērķzonas procedūras laikā: Seja, īpaša vērība tiek pievērsta acu zonai, kakls un dekoltē Procedūras ilgums: 1h 30 min Vēlamais procedūru kurss: 6 procedūras, rekomendē veikt 1 reizi 2 nedēļās.

Publicēts, Jan 27, 2023