PAVASARA AKTUALITĀTES ĀDAS VESELĪBAI UN SKAISTUMAM

APRĪĻA MĒNEŠA AKTUALITĀTES JUMS- AKTĪVĀM, BRĪNIŠĶĪGĀM, AIZŅEMTĀM!

    Mainoties gadalaikiem jāņem vērā, ka tavai ādas kopšanas programmai ir sezonāls raksturs. Aprīlī saules stari mūs aplaimo arvien biežāk, bet faktiski aizvien ir auksts un vējains, tāpēc šajā laikā ir jāatceras, ka jāmaina ne vien garderobe, bet arī ādas kopšanas rutīna.

Skaista un mirdzoša āda jebkurā sezonā ir pareizas kopšanas un veselīga dzīvesveida simbiozes rezultāts. Turpini iekļaut savā ādas kopšanas rituālā skaistumkopšanas speciālista apmeklējumus, kā arī rūpējies par savu sejas un ķermeņa ādu ikdienā, lai tavas aprises priecē tevi spoguļatspulgā. 

UZTURS ĀDAI- ĒD GUDRI, NEVIS BADOJIES!

    Izanalizē savu ikdienas ēdienkarti, jo sabalansēts veselīgs uzturs- maltītēs iekļautas galvenās veselībai vitāli vajadzīgās produktu grupas un kopēja uztura enerģētiskā vērtība ir adekvāta katra indivīda vielmaiņai, ir veselīgas ādas un skaistu ķermeņa aprišu pamats.

  • Ūdens un atslodzes dienu režīmu saglabā nemainīgu – centies izdzert vismaz 1.5 l ūdens dienā un ievēro vienu atslodzes dienu nedēļā. Ūdens atjauno ķermeņa iekšējo līdzsvaru un palīdz kļūt slaidākai.
  • Turpinot ķermeņa restartu, tā “vides” attīrīšanai un tūskas mazināšanai dzer burkānu un žāvētu aprikožu novārījumu, jo tajā esošais kālijs labvēlīgi ietekmē ūdens un sāļu līdzsvaru organismā.
  • Tavam organismam ļoti patiks „ Kālija zupa”: burkānu, selerijas, pētersīļu un spinātu sulu maisījums. Lielisks “sabiedrotais” tavam organismam ir arī tomātu sula bez sāls. Ja tai vēl klāt pievieno rīvētu selerijas sakni, sulai piemīt gan urīndzenoša, gan organismu attīroša iedarbība. 

AKTĪVA KUSTĪBA ĀDAI

    Atceries, ikdienas fiziskās aktivitātes un pareizi saplānota treniņu programma ir labākais enerģijas patēriņa veids, kas palīdz nostiprināt muskuļus un modelē ķermeņa aprises.

  • Ik rītu pēc pamošanās - kārtīgi izstaipies un turpini ar 15 minūšu ilgu aktīvu vingošanu. Tas sniegs prieka un enerģijas lādiņu.
  • Brīvdienās, ja neesi garo distanču piekritējs, sāc dienu ar vingrošanu vai ritmisku rīta pastaigu 30 minūšu garumā, kurai seko kontrastduša. Šāda rīta rosme dos spēku radošai un enerģijas pilnai dienai.

    SEJAS ĀDAS KOPŠANA APRĪLĪ

        Pavasaris, un tieši aprīlis nosaka ādas kopšanas likumus. Mums  gribas gozēties saulītē, sēdēt aizvējā, ķerot pirmos saules starus, bet aizmirstam, ka ar tiem var noķert arī pirmos nevēlamos pigmentus un dzimumzīmes, tāpēc izvēlies atbilstošus sejas kopšanas produktus:

      TOP PROCEDŪRA SEJAI

      ATJAUNOJOŠA LIFTINGA PROCEDŪRA ELASTĪBU ZAUDĒJUŠAI ĀDAI

          Atsvaidzinoša procedūra sausai un saspringtai ādai. Šī atspirdzinošā procedūra sniedz svaigumu nogurušai, pelēkai, stresa nomāktai ādai, tūlītēji atjaunojot ādas mitrumu un mirdzumu.

      Procedūras mērķis un rezultāts:

      • Atjauno dzīvības funkcijas ādā, izvada toksīnus
      • Tūlītēji samazina mīmikas krunciņas un nodrošina liftinga efektu
      • Samazina ādas jutību
      • Atsvaidzina un padara mirdzošu, saspringtu, nespodru ādu
      • Efekts redzams jau pēc pirmās procedūras!

      TOP PRODUKTI SEJAS ĀDAS KOPŠANAI

      Lietošanai ikdienā:

      • ATJAUNOJOŠS FORMĒJOŠS & LIFTINGA SERUMS (RENEWING LIFT & FIRM SERUM)

      Inovatīvs serums ar izteikti mitrinošu, tūlītēju mīmikas grumbiņu un ādas toņa izlīdzinošu efektu. Spēcīgā antioksidantu kombinācija kavē novecošanās procesu radītās izmaiņas un dziļi atjauno ādu. Acīmredzama tūlītēja liftinga iedarbība.

      Profesionālai lietošanai:

      • MITRINOŠAS ATTĪROŠĀS PUTAS (MOISTURISING CLEANSING FOAM)

      Bagātīgas, saudzīgas un maigas putas. Dziļi attīra, mitrina, saglabā ādas veselību. Lieliski noņem kosmētiku, novērš ādas sausumu, mīkstina, padara to maigu un mirdzošu. 

      ĶERMEŅĀ ĀDAS KOPŠANA APRĪLĪ

      Zaudēt svaru iespējams pat mēneša laikā, bet ādai, lai tā tiktu līdzi un savilktos, nepieciešams vismaz trīsreiz ilgāks laiks. Tāpēc modelējot ķermeni svarīgi ir paralēli tievēšanai veikt ādas nostiprināšanu.

      GMT BEAUTY studijā tiek īpaša vērība pievērsta klienta ķermeņa tipam, jo tas ir viens no nosacījumiem precīzas ķermeņa korekcijas programmas sastādīšanai. Piesaki vizīti: https://gmtbeauty.com/pages/pieteikt-viziti

      TOP PROCEDŪRA ĶERMENIM

      INTENSĪVA PROCEDŪRA PROBLEMĀTISKAJĀM – CELULĪTA SKARTAJĀM - ĶERMEŅA ZONĀM, IZMANTOJOT APARĀTTEHNOLOĢIJAS

      Procedūras mērķis un rezultāts:

      • Procedūra samazina celulītu,
      • Uzlabo asinsriti un limfas cirkulāciju
      • Atjauno un nostiprina ķermeņa kontūras

      Šajā procedūrā izmanto īpašu SHAPING GEL ar augstu elektrovadītspēju un optimālu vides pH, kas ļauj tos lietot elektroterapijā un sonoterapijā (piem., lipolīzē - tauku šķelšanā ar ultraskaņu vai mikrostrāvām), kur CYCLOSYSTEM COMPLEX® CAFFEINA50%  kopā ar aļģu un zaļās tējas (Camelia sinensis) aktīvo vielu kompleksu aktivizē tauku šūnu vielmaiņu, lieliski mazinot tauku rezerves - lokālus tauku uzkrājumus, nelīdzenumus. Lai panāktu maksimālu efektu, procedūras noslēgumā, uzklāj termiski aktīvo pretcelulīta krēmu – ADVANCED ANTI-CELLULITE CREAM tiek stimulēta asins un limfas cirkulācija. 

      TOP PRODUKTI ĶERMEŅA KOPŠANAI

      Profesionālai lietošanai:

      • ADVANCED ANTI-CELLULITE CREAM

      INOVATĪVS PRETCELULĪTA KRĒMS 

      Aktīvi sildošs trīskāršas iedarbības PRETCELULĪTA KRĒMS ar inovatīvu, biotehnoloģiski radītu augstas efektivitātes sastāvdaļu, kas iegūta, apvienojot četrus spēcīgus antioksidantus , pretcelulīta un ādu atjaunojošo fitoaktīvo vielu kompleksiem, novērš celulītu, sadedzina taukus un uzlabo ādas kvalitāti.

       

       

       

      Publicēts, Apr 2, 2024