ĀDAS DIENASGRĀMATA JŪNIJĀ

Tu noteikti vēlies izbaudīt vasaru visā tās krāšņumā, vienlaikus rūpējoties par izskatu. Jūnijs ir ideāls laiks, lai palutinātu sevi un savu ādu. Bet kā to paveikt?

Vieni priecājas par katru saules pielieto dienu, gozējoties tās siltajos staros. Citi, savukārt, slēpjas ēnā un izvairās no sāļā jūras ūdens, baidoties par ādas veselību. Bet kā nodrošināt, ka mūsu āda izskatās un jūtas lieliski, neskatoties uz apkārtējās vides ietekmi? Atklāsim noslēpumu - nepieciešama kompleksa pieeja, sniedzot tai nepieciešamās rūpes. Kā nodrošināt, ka mūsu āda izskatās un jūtas lieliski, neskatoties uz apkārtējās vides ietekmi? Atklāsim noslēpumu - ādas kopšanā nepieciešama kompleksa pieeja.

Uzziniet, kādi soļi jāveic, lai jūsu āda būtu vesela, mirdzoša un aizsargāta visas vasaras garumā.

TURPINI BŪT AKTĪVA ARĪ VASARĀ- sports ādai

Neaizmirsti būt aktīva arī vasarā! Skriešana un spēka treniņi vislabāk veicami agrā rītā vai vēlā pēcpusdienā, lai izvairītos no pārkaršanas un nevēlama sejas ādas apsārtuma. Izbaudi peldi ezeros, upēs vai jūrā, lai saglabātu fizisko aktivitāti un nostiprinātu imunitāti, nepakļaujot ādu pārkaršanai.

Ievērojot šos padomus, Tu vari baudīt sporta aktivitātes, rūpējoties par savu veselību un ādas labsajūtu.

Sarkanvīns vai baltvīns- kāda būtu labākā izvēle vasaras sezonā?!

Pirmais vasaras mēnesis ir klāt, nesot siltumu un jaunus izaicinājumus Tavai ādai! Saule ir tikai viens no faktoriem.

Kas gan var būt jaukāks un veldzējošāks par glāzi vēsa baltvīna? Baltvīns atsvaidzina, bet atšķirībā no sarkanvīna, tas sniedz mazāk labumu organismam.

Sarkanvīns satur rezveratrolu, spēcīgu antioksidantu, kas stiprina imunitāti un atjauno organismu. Baltvīns, ko iegūst tikai no vīnogu mīkstuma, nesatur šos antioksidantus. Lai neatteiktos no glāzes garšīga baltvīna, iekļauj uzturā antioksidantiem bagātus produktus – salātus, dārzeņus un zemenes!

Izbaudiet vasaru ar atsvaidzinošiem dzērieniem un rūpējieties par savu ādu, nodrošinot tai visu nepieciešamo aizsardzību un barību.

Tava sejas āda ir Tavs dārgums!

Ja Tava āda ir jutīga, vasaras karstums tai var būt īpašs izaicinājums. Ar pareizu kopšanu varēsi izbaudīt vasaru, nezaudējot ādas veselību un mirdzumu.

Izvēlies vieglus krēmus un serumus, kas mitrina ādu un pasargā to no saules, iekaisumiem un pigmentācijas veidošanās. Pievērs uzmanību, lai izvēlētie produkti būtu bez krāsvielām un smaržvielām un saturētu nomierinošas vielas, piemēram, kumelītes, pantenolu, aļģu ekstraktus un acerolu.

Regulāri atveldzējies, izmantojot vēsu ūdeni, kas tonizē un atsvaidzina ādu. Uzglabā tonikus un mitrinātājus ledusskapī – to vēsums sniegs papildus atsvaidzinošu efektu. Izmanto mitrinošos sprejus, lai nodrošinātu papildu komfortu. 

Aizsargājošs sprejs pret E-piesārņojumu ādai un matiem (Blue light shi – GMT BEAUTY

Vasarā spilgtā saules gaisma un augstā temperatūra liek īpaši rūpēties par acu zonu. Izvēlies acu kopšanas līdzekļus ar efejas, zaļās tējas un zirgkastaņas ekstraktiem, kas palīdz novērst tūsku. 

Atjaunojošs acu kontūrkrēms (Revitalizing eye contoure cream) – GMT BEAUTY

Veic kontrastdušu acīm, mainot ūdens temperatūru no siltas uz vēsu piecas reizes katru rītu, lai mazinātu lokus un tūsku. Reizi nedēļā izmanto gelveida masku ar augu ekstraktiem, lai nostiprinātu ādu ap acīm un novērstu sīkas krunciņas

Vitamīnu enerģijas maska (Vitamin energy boost mask) – GMT BEAUTY

Ar pareizu kopšanu tava acu zona būs atsvaidzināta un aizsargāta visas vasaras garumā!

ĶERMEŅA KOPŠANA- kontrastduša ķermenim uzlabo ne vien aprises, bet arī garastāvokli!

Kontrastdušai vasarā jākļūst par Tavu must-have ikdienas rituāla komponenti. Pēc dušas uzklāj pretcelulīta līdzekli

Slaidinošas pretcelulīta putas (Slimming and anti-cellulite mousse) – GMT BEAUTY

Ķermeņa ādas kopšanai izvēlies antioksidantiem bagātu krēmu, kas sniegs ādai mirdzumu, īpašu uzmanību pievēršot krūšu un dekoltē ādai.

Formējošs krēms krūtīm un dekoltē zonai (Breast & décolleté firming cr – GMT BEAUTY

Pēc četrām nedēļām rūpīgas produkta lietošanas redzēsi acīmredzamus rezultātus – dekoltē āda būs kļuvusi zīdaini maiga. 

Palīdzība ādai pēc ilgstošas uzturēšanās saulē

Pēc ilgstošas atrašanās saulē sāc ar saudzīgu ādas attīrīšanu ar vēsu ūdeni un neitrālu mazgāšanas līdzekli:

Atjaunojoša dušas želeja (Anti-age cleansing gel for body) – GMT BEAUTY

Pēc tam uzklāj antioksidantiem un mitrinātājiem bagātu krēmu:

Vitamīniem bagātināts krēms ķermenim (Vitamin infusion body cream) – GMT BEAUTY

turpini ar sezama eļļu, lai mazinātu saules nodarīto kaitējumu:

Sezama masāžas eļļa (SESAME MASSAGE OIL) – GMT BEAUTY

Palutini sevi ar mitrinošām, kopjošām sejas un ķermeņa procedūrām gan mājās, gan apmeklējot speciālistus skaistumkopšanas salonā.

Piesakies uz vizīti jau tagad pie mūsu gādīgajiem meistariem un ļaujies viņu profesionālajiem un patīkamajiem roku pieskārieniem.

Pieteikt vizīti – GMT BEAUTY (shopifypreview.com)

Lai Tev aizraujoša un brīnišķīgiem notikumiem bagāta vasara!

 

 

 

Publicēts, Jun 11, 2024