DIENASGRĀMATA ĀDAS VESELĪBAI UN SKAISTUMAM ZIEMĀ

Aktualitātes jums- aktīvām, brīnišķīgām, aizņemtām!

    Ziemas periodā mūsu āda saskaras ar dažādiem izaicinājumiem. Mainīgie laikapstākļi, gaisa temperatūras svārstības, mitrais gaiss ārā un sausais iekštelpās var būtiski kaitēt tās stāvoklim. Šo faktoru ietekme var izraisīt ādas jutīgumu un sausumu. Lai izvairītos no šīm problēmām tai nepieciešama atbilstoša regulāra kopšana un rūpes. Tas nav viegls uzdevums, tāpēc mēs nākam palīgā ar pieredzējušu speciālistu ieteikumiem un padomiem.

Āda ir jūsu dārgums un arī lielākais orgāns, kam piemīt vairākas funkcijas. Tā jūs aizsargā no apkārtējās vides ietekmes, reaģē uz maņām, darbojas kā termoregulators un palīdz izvadīt vielmaiņas galaproduktus. Tādēļ ir svarīgi rūpēties un saglabāt tās aizsargspējas un skaistumu.

Šis ir īstais brīdis, kad sākt atjaunošanos, izvirzīt sev jaunus mērķus un uzsākt darbu pie to sasniegšanas, neaizmirstot, ka visam ir jābūt harmonijā, tāpēc apzinies savu iekšējo potenciālu un dari visu ar mēru.

 Speciālistu ieteikumi kā saglabāt skaistu un veselīgu ādu ziemā

    Skaistums sākas ar rūpēm par sevi un organisma atjaunošanu! Izvēlies īpaši radītus kosmētiskos produktus un mūsu skaistumkopšanas speciālistu ieteikumus, lai palutinātu, aizsargātu ādu un sasniegtu maksimāli efektīvākos rezultātus.

 4 SVARĪGĀKIE SOĻI

1. Solis: Uzturs ādai

Sarīko ūdens ballīti!

    Ūdens ir dzīvības avots un dabīgs jaunības eliksīrs, tāpēc neļauj tā krājumiem organismā izsīkt. Uzņemot pietiekamu šķidruma daudzumu katru dienu sajutīsi, ka āda kļūst mitrināta gan no iekšpuses, gan ārpuses. Labi mitrināta āda ir mūžīgas jaunības noslēpums, kas saglabā mirdzumu un mazina krunciņu rašanos.

Ja vēlies sajust vēl vairāk burvības, tad iesāc rītu ar divām glāzēm silta ūdens. Tas būs pirmais solis pretim jaunai, enerģiskai dienai. Ja ūdens neiet pie sirds, tad kā alternatīvu izdzer krūzi zāļu tējas.

Velti uzmanību uzturam! Mēdz teikt “Tu esi tas, ko Tu ēd”. Samaziniet tauku un saldumu devu savā ēdienkartē.

2. solis: Treniņš ādai

    Uzsākot ceļojumu uz labsajūtu un pievilcīgu figūru, neaizmirsti par ikdienas fiziskajām aktivitātēm. Atceries- kustība ir dzīvība!

Ja esi aktīva dzīvesveida piekritēja – lieliski! Turpini ievērot ikdienas rutīnu. Savukārt, ja esi aizņemta ikdienas skrējienā un brīvā laika, ko veltīt sev, tikpat kā nav, sāc ar mazumiņu. Palielini noieto soļu skaitu dienā vai fizisko aktivitāšu intensitāti. Pozitīvs rezultāts var būt manāms jau pēc 30 min. pastaigām ik pārdienas.

Trenējoties ir svarīgi rīkoties apdomīgi un nepārforsēt treniņu intensitāti. Organismam ir jāatpūšas, to nedrīkst pārpūlēt, jo tieši relaksācijas laikā tajā notiek fizioloģiskie procesi, kas sniedz pozitīvu rezultātu.

3. solis: Sejas ādas kopšana

    Ziemas periodā mainīgie laikapstākļi, gaisa temperatūras svārstības var būtiski kaitēt ādas stāvoklim un tā signalizē ar sausuma sajūtu, jutīgumu un kopējo diskomfortu.

Lai mazinātu klimatisko apstākļu ietekmi un saglabātu sejas ādu veselīgu, tās attīrīšanai ieteicams izvēlēties maigas attīrošas putas, gēlus vai pieniņus, kas vienlaikus arī mitrina un aizsargā.

Lai saglabātu mitruma līdzsvaru ādā, regulāri izmantojiet mitrinošus kosmētiskos līdzekļus- serumus un krēmus, kas palīdz veidot ādas aizsargbarjeru un atjauno tās dzīvīgumu.

Ziemas laikā sejas ādai nepieciešama arī profesionāla kopšana, tāpēc vienu līdz divas reizes mēnesī apmeklējiet skaistumkopšanas procedūras pie speciālista un izbaudiet dziļu ādas mitrināšanu un  atjaunošanu. Tas ietver vieglu ķīmisko pīlingu un masku, klasisku kosmētisko masāžu un jaunākās aparāttehnoloģijas.

4. solis: Ķermeņa ādas kopšana

    Ķermeņa ādas attīrīšanai ziemas laikā izmantojiet maigus un mitrinošus attīrītājus. Pīlingu un abrazīvus līdzekļus vajadzētu izmantot ne biežāk kā reizi nedēļā, izvēloties tos ar maigām abrazīvajām daļiņām.

Ikdienu papildini ar tādiem kopšanas līdzekļiem, kas bagātināti ar antioksidantiem, jo tie veicina ādas atjaunošanos, mitrināšanu un stiprināšanu.

    Mēs katrs esam atšķirīgi, ar individuālām vēlmēm un vajadzībām attiecībā uz sava ķermeņa aprisēm, tāpēc GMT BEAUTY iesaka doties vizītē pie ķermeņa estētikas speciālista. Konsultācijas laikā  uzzināsi, kādā punktā konkrētajā brīdī atrodas ķermenis. Saņemsi detalizētu, pilnvērtīgu ķermeņa estētikas plānu, kas ietver ne tikai kosmētiskos uzlabojumus, bet arī rūpes par veselību un labsajūtu.

Tikai kompleksa un plānveidīga pieeja sniegs kārotos rezultātus- uzlabosies ārējais skaistums, fiziskā forma un pašsajūta!

Sekojot šiem vienkāršajiem GMT BEAUTY ieteikumiem visai drīz ieskatoties spogulī varēsiet teikt "Mana āda izskatās apbrīnojami!".

Parūpējies par savu ādu ziemā ar GMT BEAUTY radītajiem produktiem

LIETOŠANAI IKDIENĀ:

Sejas kopšanai  mājās –

Ķermeņa kopšanai mājās-

 PROFESIONĀLAI LIETOŠANAI:

Sejas kopšanai-

Ķermeņa kopšanai-

Publicēts, Feb 5, 2024