Laiks nostiprināt savu organismu! Tikai 1,2,3,4 soļi! Oktobris

Rudens, otrais mēnesis pirms “ziemas miega” uzrīko karnevālu, “ietērpjoties svētku tērpos” un mūs “norūda” ar dzestriem rītiem, vēja brāzmām, omulīgu pēcpusdienas sauli un, nereti, pirmo sniedziņu. Daba ievēro rudens miera ritmu un gatavojas dusai, bet mums ir jānostiprinās…

Rudens otrais mēnesis, iezīmē punktu, kad gatavojamies ziemas dzestrumam. Mēs koriģējam savu ēdienkarti un ar sportu sākam vairāk nodarbotoies iekštelpās.

Ēdienkartes un vingrojumu plāns ir sastādīts! Ko tālāk?

Oktobris ir piemērots laiks aktīvākai visa ķermena ādas attīrīšanai, izvēloties intensīvākus skrubjus un pīlingus.

Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, vajadzīga kompleksa pieeja. Turpini uzsākto, sekojot GMT BEAUTY četriem atjaunošanās soļiem oktobrī

DZER UN ĒD

Rudentiņis, bagāts vīrs, izmanto to lietojot uzturā vairāk dārzeņus un rudens ogas. Veic dārzeņu sulu kūri, kas lieliski attīra organismu, uzlabo vielmaiņu. To sastāvā esošās minerālvielas un citas aktīvās vielas stimulē dažādu sārņu, sāļu un nogulšņu izvadīšanu no organisma. Apēd katru dienu dažas dzērvenes un brūklenes, tās būtiski uzlabos un nostiprinās organisma funkcijas un aizsargspējas.

FIZISKAS AKTIVITĀTES

Ļaujies rudens mierīgajam ritmam, ik rītu pēc pamošanās – kārtīgi izstaipies!

Laikam kļūstot vēsākam, atrodi sev piemēroto sporta zāli un atceries, ka ikdienas fiziskās aktivitātes un pareizi saplānota treniņu programma ir labākais enerģijas patēriņa veids, kurš palīdz nostiprināt muskuļus un uzturēt labas ķermeņa aprises.

Brīvdienās atrodi laiku garākai aktīvai pastaigai, kas liks ķermenim elpot un atjaunoties.

SEJAS KOPŠANA

Oktobrī stājas spēkā rudens likumi: vējš, mainīga gaisa temperatūra un sausais telpu gaiss.

Tomēr atceries rudens pastaigu laikā uzlikt krēmu ar SPF filtru.

Sajūti rudeni! Reizi nedēļā veic skaistumkopšanas kūri mājās – rudens garša: ādai svarīgie vitamīni un mirdzošs skatiens. Oktobra noskaņu palīdz kliedēt vitamīniem un antioksidaniem bagātā sejas maska, kas lieti noder saspringtajā dzīves ritmā. Atceries šo masku uzlikt reizi nedēļā, zaigojošai sejas ādai. Izvēlies zīdainu acu krēmu ar “dabīga botox efekta” iedarbību. Krēms perfekti izlīdzinās sīkās mīmikas grumbiņas un efektīgi samazinās tumšos lokus acu zonā.

Atsāc rūpēties par skropstām, lietojot skropstu atjaunojošu un nostiprinošu serumu. Saki ardievas mākslīgajām skropstām, jo modē ir dabīgās!

Reizi divās nedēļās dodies pie kosmētiķes veikt rudens skaistumkopšanas procedūras: ķīmiskos pīlingus, ādas nostiprināšanu un barošanu.

ĶERMEŅA KOPŠANA

Rudens garša: perfektas ķermeņa aprises un ideāla ķermeņa āda . Oktobra noskaņu palīdz kliedēt dziļi mitrinošā dušas želeja, kas ne tikai attīra bet arī atjauno ādu, tādejādi palīdzot uzlabot ķermeņa aprises.

Oktobris ir īstais laiks atbrīvoties no nespodras ādas, pastiprināta ādas sausuma un raupjuma.

Rūpīgi attīri ādu reizi nedēļā veicot skrubi. Vari izvēlēties sev tīkamu, veikalā nopērkamu produktu, vai ķermeņa skrubi vari pagatavot pati.

Pēc dušas uz mitras ādas uzklāj aromātisku kanēļa eļļu, kuras bagātīgā 12 aktīvo eļļu kombinācija, kas bagātināta ar kanēļa un ingvera eļļu, lieliski samazina nevēlamos ķermeņa apaļumus un ideāli nostiprina ķermeņa aprises. Siltais kanēļa aromāts ievējos rudenīgā mierā un sasildīs.

Atceries uzklāt krēmu krūtīm no rīta un vakarā, ieverojot uzklāšanas virzienu „ uz augšu”. Pēc četru nedēļu rūpīgas produkta lietošanas redzēsi acīmredzamus rezultātus – dekoltē āda būs kļuvusi zīdaini maiga.

Oktobrī dodoties pie ķermeņa kopšanas speciālista, veic ķermeņa formu uzlabojošu masāžu vai šokolādes putu masku, kas izcili uzlabo ķermeņa aprises, padarot ādu gludu un tvirtu.

Palutini sevi oktobrī!

GMT BEAUTY zīmola autores un starptautiskās treneres Terēzes Beļkovas ieteikumi ādas kopšanai oktobrī.

Publicēts, Oct 13, 2019