Laiks restartēt savu organismu! Tikai 1,2,3,4 soļi aprīlis!

Pavasara otrajā mēnesī – aprīlī dzestrie rīti un vēja brāzmas mijas ar omulīgu pēcpusdienas sauli un cīruļu treļļiem. Daba mostas un mēs reizē ar to.

Aprīlis iezīmē punktu, kad sākam gatavoties pludmales sezonai – mēs koriģējam savu ēdienkarti un aktīvāk sportojam, lai atjaunotos un kļūtu vingrākas, iegūtu pievilcīgākas ķermeņa aprises.

Ēdienkartes un vingrojumu plāns ir sastādīts! Ko darīt tālāk? Laiks attīrīt visa ķermeņa ādu, izvēloties intensīvākus skrubjus un pīlingus.

Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, vajadzīga kompleksa pieeja. Turpini uzsākto, sekojot GMT BEAUTY četriem atjaunošanās soļiem aprīlī.

 1. DZER UN ĒD AR PRĀTU

Koku dzīvības sulas sāk straujāk ritēt un dabā sākas jauns augšanas periods. Laiks atkal veikt bērzu sulu kūri, kas lieliski attīrīs organismu un uzlabos vielmaiņu. To sastāvā esošās minerālvielas un citas aktīvās vielas stimulē dažādu sārņu, sāļu un nogulšņu izvadīšanu no organisma. Pēc bērzu sulu kūrēm  organisma funkcijas un aizsargspējas  būtiski uzlabojas un nostiprinās. Svaigās bērzu sulās vērtīgo vielu ir vairāk nekā raudzētās, tāpēc šīs sulas vajadzētu lietot pēc iespējas  vairāk tieši svaigā veidā – katru dienu izdzert vismaz 2 glāzes!

Izanalizē savu ikdienas ēdienkarti, jo sabalansēts veselīgs uzturs (maltītēs iekļautas galvenās veselībai vitāli vajadzīgās produktu grupas un kopēja uztura enerģētiskā vērtība ir adekvāta katra indivīda vielmaiņai) ir veselīgas ādas un skaistu ķermeņa aprišu pamats.

No zemes izspurdz pirmie zaļumi, kurus vajadzētu iekļaut savā ikdienas ēdienkartē. Piemēram, pagatavot nātru smūtiju!

 2. ESI FIZISKI AKTĪVA

Atceries, ka ikdienas fiziskās aktivitātes un pareizi saplānota treniņu programma  ir labākais enerģijas patēriņa veids, kurš palīdz nostiprināt muskuļus un modelēt ķermeņa aprises.

Ik rītu pēc pamošanās – kārtīgi izstaipies!

Centies ieplānot aktīvus treniņus trenera vai fizioterapeita uzraudzībā.

Brīvdienās sāc dienu ar kontrastdušu, procedūru noslēdz ar aukstu ūdens strūklu! Šāda rīta rosme dos spēku radošai un enerģijas pilnai dienai.  Atrodi laiku garākai pastaigai, kas liks ķermenim kopā ar dabu ieelpot spēku un atjaunoties.

 3. RŪPĒJIES PAR SEJAS ĀDU

Pavasarī saule ar jaunu sparu par sevi atgādina, tāpēc atceries katru rītu uz sejas ādas uzklāt dienas krēmu, kura sastāvā ir saules aizsargfiltri (SPF).

Reizi nedēļā veic skaistumkopšanas kūri mājās – attīri ādu ar saudzīgu pīlingu vai skrubi, kas palīdzēs ādai elpot un atjaunoties, pēc tam uzklāj antioksidaniem bagātu masku, kas savukārt palīdzēs ādai labāk sagatavoties saulainajam laikam. Maskā esošie antioksidanti izlīdzinās ādas toni, padarīs ādu mirdzošu un stiprinās tās aizsargspējas.

Turpini rūpēties par skropstām, lietojot skropstu atjaunojošu un nostiprinošu serumu. Saki ardievas mākslīgajām skropstām, jo modē ir dabīgās!

Reizi divās nedēļās dodies pie kosmētiķes, lai veiktu procedūras sejai, kaklam un dekoltē zonai, kas nostiprinās sejas ovālu, kā arī kakla un dekoltē zonas ādu.

 4. ĶERMEŅA KOPŠANA

Aprīlis ir īstais laiks, lai ādu attīrītu un pabarotu, jo pēc garās ziemas tā ir kļuvusi pastiprināti sausāka un raupjāka. Reizi nedēļā rūpīgi attīri ādu ar skrubi. Vari izvēlēties sev tīkamu, veikalā nopērkamu produktu, vai pašgatavotu ķermeņa skrubi. Piemēram, sajauc kafijas biezumus ar pus citrona sulu, uzklāj uz ķermeņa ādas, paturi 5 minūtes un noskalo. Pēc dušas uz problēmzonām uzklāj atbilstošu  ķermeņa kopšanas līdzekli. Neaizmirsti parūpēties par krūšu un dekoltē ādu, jo aukstajos ziemas mēnešos par to noteikti biji piemirsusi. Krēmu krūtīm uzklāj no rīta un vakarā, ievērojot virzienu – no apakšas  uz augšu. Pēc četru nedēļu rūpīgas produkta lietošanas redzēsi acīmredzamus rezultātus – dekoltē āda būs kļuvusi zīdaini maiga.

Ja apmeklē spciālistu, tad izvēlies ķermeņa masāžu vai intensīvu aparātprocedūru, kas izcili uzlabo ķermeņa formu un  aprises, padarot ādu gludu un tvirtu.

PALUTINI SEVI APRĪLĪ!

GMT BEAUTY IESAKA APRĪLĪ

Sejas kopšanai  Mājās 

VITAMĪNU MASKA

Ķermeņa kopšanai  Mājās 

KUPLINOŠS UN KRŪŠU VEIDOJOŠS KRĒMS

KRĒMS DIBENA UN SĒŽAS TVIRTUMAM

Publicēts, Apr 6, 2019