Laiks restartēt savu organismu! Tikai 1,2,3,4 soļi / janvāris

LAIKS RESTARTĒT SAVU ORGANISMU! TIKAI 1,2,3,4 SOĻI/ JANVĀRIS

Ziemas moto –“Sals, vējš, aukstums… Pārbaudījumi Tavai ādai ir klāt!” Tāpēc sāc ar ādas aizsardzību, jo ziemas “nedarbus” labot būs grūtāk.

Lai ko arī teiktu sniega, ledus un ziemas prieku piekritēji, šajā gadalaikā labi izskatīties nemaz nav tik vienkārši. Kaut arī ir skaisti, kad dzestrā ziemas rītā no tumsas izlaužas saule savā ledainajā dailē un baltais ziemas miers ieslīd siltā istabā no sniega laukiem, šajā gadalaikā ādu kļūst īpaši stresaina.

Āda ir vairāk nekā apvalks, tā ir prasīga un sievišķīgi kaprīza. Galu galā smagākais dzīvais orgāns ķermenī ar ļoti daudziem uzdevumiem - Tevi sargā no apkārtējās vides ietekmes, kalpo kā maņu orgāns, regulē ķermeņa temperatūru, izvada šlakvielas utt. Tāpēc āda ir jālutina un tai jāsniedz vislabākais jebkurā gadalaikā, bet jo īpaši skarbos laika apstākļos.

Jo zemāku temperatūru rāda termometrs aiz loga, jo vairāk vērības jāpievērš ādai. Tikai īpaša, saudzīga tās kopšana un rūpīgi izvēlēti kosmētiskie līdzekļi ļaus ziemā justies komfortabli un priecāties par izkaisītajiem dimantiem sniega segā no sirds.

Gads piedzimst ziemas vidū un tieši pirmais gada mēnesis – janvāris ir laiks, kad pievērsties „ieguvumu” un vēlamo uzlabojumu apzināšanai.

Šogad ir moderni gadu sākt nevis ar JAUNGADA APŅEMŠANOS un JAUNU “ES” RADĪŠANU, bet ar ATJAUNOŠANOS. Galvenais – nepārspīlē! Ievēro samērību, apzinoties savu iekšējo potenciālu.

1. Dzer un ēd

Dzer vairāk ūdeni! Cilvēka ķermenī vairāk nekā 70% sastāv no šķidruma, un tas ir vitāli nepieciešams veiksmīgai organisma funkcionēšanai. Tāpēc nedrīkst pieļaut šo ūdens rezervju izsīkšanu. Ūdens var būt arī lielisks jaunības eliksīrs, jo tas mitrina ādu no iekšpuses, kā rezultātā aizkavē ādas izžūšanu un līdz ar to arī krunciņu veidošanos.

Lai cik tas arī vienlaikus skanētu vienkārši un sarežģīti, GMT BEAUTY, pirmkārt, iesaka dzert tīru ūdeni. Vismaz 1,5 l ūdens dienā būtu jākļūst par Tavu dienas normu. Organisma atjaunošanu sāc kaut vai ar divām glāzēm ūdens dienā, kuras izdzer dienas pirmajā pusē.

Jāatceras, ka veselīgs un sabalansēts uzturs atstāj milzīgu iespaidu arī uz ādas stāvokli. Pamēģini samazināt treknu ēdienu un saldumu patēriņu. Drīz vien Tu redzēsi ādas stāvokļa atšķirību.

2. Fiziskas aktivitātes

Uzsākot ceļu uz labu fizisku formu un pievilcīgu figūru, neaizmirsti par fiziskajām aktivitātēm, piemēram, palielini noieto soļu skaitu vai fizisko aktivitāšu intensitāti minūtēs.

Sākumā pietiks ar 20-30 minūšu ilgu pastaigu vismaz katru otro dienu.

Sākot sportot, ir svarīgi to darīt ar prātu! Ja neesi aktīva sportiste, treniņam nevajadzētu veltīt ilgāk par vienu stundu.

Organismam ir jādod atpūta, to nedrīkst pārpūlēt, jo tieši relaksēšanās laikā tajā notiek tie fizioloģiskie procesi, kas sniedz rezultātu. Sportošana ir tikai kā “grūdiens” ķermenim, kaut ko mainīt un rīkoties.

Viens no praktiskākajiem veidiem, kā sekot līdzi treniņa intensitātei un ilgumam, ir dažādas aplikācijas un viedierīces.

3. Sejas kopšana

Janvārī izteiktu ādas sausumu izjūtam katru dienu. Pastāvīgās lielās temperatūras svārstības – +20°C siltās, sausās iekštelpās un –20°C skarbais, mitrais klimats ārā ādu padara jutīgu un viegli ievainojamu. Šie 40 grādi ir ļoti liela starpība, kuras robežās ādai grūti adaptēties.

Sejas ādas attīrīšanai jālieto maigi attīrošas putas, gēli vai pieniņi, kas nesatur sārmus un netraumē to, bet papildus mitrina un kopj ādu.

Janvāris ir laiks, kad jūtam “atskaņas” no gadumijas ballītēm, diētās pieļautajām kļūdām un alkohola patēriņa, kas krietni pazemina ādas aizsargspējas, padarot to jutīgu. Tāpēc vēlams ādu palutināt ar mitrinošiem serumiem un krēmiem, kas atjaunos ādas aizsargbarjeru un padarīs ādu mirdzošu. Lai atjaunotu mitruma līdzsvaru ādā, ikdienā lieto dziļi mitrinošus kosmētiskos līdzekļus.

Turklāt ziemas periodā sejas ādai ir nepieciešama papildus kopšana ne tikai mājas apstākļos. Reizi vai divas reizes mēnesī dodies pie skaistumkopšanas speciālista un izbaudi mitrinošu un ādu atjaunojošu procedūru. Šāda procedūra parasti ietver vieglu ķīmisko pīlingu un masku, āda tiek dziļi mitrināta, izmantojot klasisku kosmētisko masāžu.vai aparāttehnoloģijas.

4. Ķermeņa kopšana

Aukstajā laika periodā mēs uzvelkam vairāk drēbju, līdz ar to ķermeņa kopšana mēdz aizmirsties... Taču par to vajadzētu turpināt rūpēties ar tikpat lielu atbildību kā par sejas ādu.

Ejot dušā, lieto saudzīgus, mitrinošus ādas attīrītājus. Pīlinga līdzekļus ieteicams lietot ne biežāk kā reizi nedēļā, un tos izvēlēties ar maigām abrazīvajām daļiņām.

Ikdienā ieteicams lietot antioksidantiem bagātus ādas kopšanas līdzekļus, kas sekmē ādas atjaunošanos, mitrina un nostiprina to.

Vismaz reizi vai divas reizes mēnesī apmeklē skaistumkopšanas iestādi un savam ķermenim “uzdāvini” aktīvu, ķermeņa formu uzlabojošu masāžu, kādu labu aparātprocedūru vai aļģu vai dūņu aplikāciju. Tās novērsīs nevēlamos apaļumus izvadīs toksīnus un vielmaiņas galaproduktus, sekmē ķermeņa formas uzlabošanos.

Palutini sevi janvārī!!!

GMT BEAUTY iesaka janvārī

Sejas kopšanai Mājās

INTENSIVE FIRM & LIFT CREAM 50ml

DEEP MOISTURISING & REVITALIZING SERUM 30ml

Ķermeņa kopšana mājās

TRIPLE ACTION SCRUB 200ml

PROTECTIVE ANTIOXIDANT CREAM 100ml

Profesionālai lietošanai

Sejas kopšanai

MOISTURIZING & SOOTHING GEL 200ml

Time-stop atjaunojoša krēma maska - 200ml

Ķermeņa kopšanai

ACTIVE DRAINAGE GEL 500ml

ORGANIC ALGAE DETOX MASK 300gr

Publicēts, Jan 13, 2019