Laiks restartēt savu organismu! Tikai 1,2,3,4 soļi – maijs

Aukstums, skaudrie vēji un bargie laika apstākļi ir aiz muguras…. Saules aktivitāte pieaug, bet tā vēl nav tik spēcīga kā vasaras mēnešos. Maijam raksturīgie laika apstākļi – mēreni silti un stabili ir lojāli ādai. Bet nevajag aizmirst, ka bez apkārt virmojošās pozitīvās gaisotnes, lapu plaukšanas un putnu dziesmām, ir arī daži negatīvi faktori, kas ietekmē ādu. Īpaši tos būtu jāpatur prātā tev, pilsētniecei! Sausais, kondicionētais biroju gaiss, kur mēs uzturamies lielāko dienas daļu, ielu putekļi, pilsētas smogs, pieaugošā saules aktivitāte, kā arī ziedošie koki un augi ar putekšņu mākoņiem padara ādu jutīgu.

Tomēr pareizs uzturs un ādas kopšanas režīms lieliski palīdz tikt galā ar nevēlamajiem faktoriem un ar smaidu sagaidīt vasaru.

Maijs – ir patiesi perfekts laiks, lai pilnīgi un kvalitatīvi palutinātu sevi un ādu!

Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, vajadzīga kompleksa pieeja. Turpini uzsākto, sekojot GMT BEAUTY četriem atjaunošanās soļiem maijā.

DZER UN ĒD

Pēc aukstuma, brāzmainajiem vējiem un dūmakā tītās pelēcības mēnešiem mēs parasti sildamies pavasara saulītē, mainam garderobi, kaldinam plānus vasarai. Lai atjaunotos, nostiprinātu organismu un iedzīvinātu sapņus dzīvē, organismam nepieciešami spēki un vitamīni. Tos mēs varam uzņemt ar kvalitatīvu un pilnvērtīgu uzturu, kas ar pirmajiem salātiem un zaļumiem atrodams dārziņos un mūsu pašu Latvijas pļavās.

Ar šķiedrvielām bagātie augļi un dārzeņi ir neatņemama maija ēdienkartes sastāvdaļa. Un vēl, pavasara medus tiek uzskatīts par īpaši gardu un vērtīgu.

Septiņi spēcīgi pavasara augi organisma atjaunošanai, ko ieteicams lietot uzturā salātos, sulās un smūtijos, palīdz organismam atjaunot izsīkušās rezerves un uzņemt spēka devu.

Pienenes, šis vienkāršais augs ir īpaši vērtīgs un plaši lietojams ēdienkartē tieši maijā. Uzturā lieto lapas, ziedus, lapas un saknes. No lapām var pagatavot bezgala gardus salātus, savukārt no ziediem – izcilu ievārījumu. Pienene stiprina imunitāti un atjauno organismu.

Īpaši daudz vērtīgu vielu satur skābenes, nātres un spināti. Svaigā veidā, lietojot uzturā, tie ir bagātīgs vitamīnu,minerālvielu un šķiedrvielu avots, lieliski balansē un sakārto organismā norisošos procesus. Sekmē organisma attīrīšanos un atjaunošanos.

Vēl viens no maija ēdienkartes favorītiem ir sparģeļi. Sparģeļi satur daudz C un A vitamīnus, dzelzi, kāliju, tie ir bagāti antioksidantiem, folskābi un šķiedrvielām. Labā ziņa tiem, kuri satraucas par lieko svaru – sparģeļi satur maz kaloriju.

Redīsi un jaunie kāposti sniedz organismam tik ļoti nepieciešamos C, B, PP vitamīnus, kāliju, fosforu, nātriju, magniju un dzelzi. Šie vitamīniem bagātie dārzeņi sekmē vielmaiņu un organisma attīrīšanos, nostiprina organismu. Kāpostu novarījums tiek plaši lietots svara samazināšanas programmās.

FIZISKAS AKTIVITĀTES

Sporto pēc iespējas vairāk svaigā gaisā. Tās var būt gan garas pastaigas, gan nūjošana. Izvēloties nūjot, atceries, ka pirmās nodarbības apmeklē trenera vadībā – iemācies soļot pareizi. Pirmkārt, tu apgūsi pareizu soļošanas tehniku un gūsi labākus rezultātus, otrkārt, nenodarīsi sev pāri, nepareizi veicot vingrojumus.

SEJAS KOPŠANA

Maija sejas kopšanas pamatnoteikums Nr. 1 ir – pareiza attīrīšana – viegla, saudzīga ādas attīrīšana ar pīlingu palīdzību, ķīmiskie pīlingi, kas piemēroti atbilstošam ādas tipam. Svarīgi ir lietot piemērotus kosmētiskos līdzekļus arī mājās apstākļos.

Maijā ieteicamas dažādas procedūras, kas intensīvi mitrina ādu– to piesātinot ar mitrinātājiem visos ādas līmeņos. Ādas ūdens saimniecības sakārtošana ir ārkārtīgi nepieciešama ādas skaistumam, veselībai un jaunībai – to perfekti sniedz arī biorevitalizācija un mezoterapija.

Dienas krēma pamatuzdevums ir ādu aizsargāt pret sauli, kavētu pigmentācijas veidošanos un ādas fotonovecošanos. Plašais saules aizsarglīdzekļu klāsts ļauj tev izvēlēties krēmu ar sev piemērotu aizsargfiltru, jo ir pieejami krēmi ar dažādas izcelsmes SPF: ķīmiskiem, fiziskiem, bioloģiskiem filtriem. Krēmu ar SPF atceries uzklāt katru rītu.

Nakts krēmu izvēlies ar vitamīniem un antioksidantiem bagātu, lai ādai palīdzētu sagatavoties vasaras saulītei un mazinātu pigmentācijas risku.

Reizi nedēļā veic skaistumkopšanas kūri mājās – attīri ādu ar saudzīgu pīlingu vai skrubi, kas palīdzēs ādai elpot un atjaunoties un uzklāj antioksidaniem bagātu masku, kas ādu labāk sagatavos saulainajam laikam. Maskā esošie antioksidanti izlīdzinās ādas toni, padarīs ādu mirdzošu un stiprinās tās aizsargspējas

NEAIZMIRSTI ARĪ PAR MATIEM!

Matu kopšanai, pirms vasaras, velti tikpat lielu uzmanību kā ādas kopšanai. Matiem ir nepieciešama saudzīga attīrīšana, mitrināšana, barošana un aizsardzība no saules. Izvēlies vitamīniem bagātu šampūnu un masku, kas palīdz matus pasargāt no pilsētvides piesārņojuma un aktīvās saulītes.

Atkarībā no matu tipa un stāvokļa, matu un galvas ādas vajadzībām, vari apmeklēt speciālistu, lai atrastu sev piemērotāko kopšanas līdzekli. Ja vēlies, matu skaistumkopšanas kūres mājās vari veikt pati, izmantojot dabas veltes. Piemēram, skalojot matus nātru novārījumā, tiks nostiprinātas matu saknes.

ĶERMEŅA KOPŠANA

Maija moto ķermeņa kopšanā – „Skaista un mirdzoša āda, perfektas ķermeņa aprises!”

Ikdienas ķermeņa kopšanas rituālos iekļauj kontrastdušas ķermeņa ādai. Tās veic no rīta vai vakarā. Papildus problēmzonas vari norīvēt ar masāžas cimdiņu. Tas uzlabos asinsriti un un āda kļūs tvirtāka.

Pēc dušas uz problēmzonām uzklāj savu pretcelulīta līdzekli. Un protams, īpašu vērību pievērs krūšu un dekoltē ādai. Krēmu krūtīm atceries uzklāt no rīta un vakarā, ievērojot uzklāšanas virzienu „ uz augšu”. Pēc četru nedēļu rūpīgas produkta lietošanas redzēsi acīmredzamus rezultātus – dekoltē āda būs kļuvusi zīdaini maiga.

Ķermeņa ādas kopšanai izvēlies antioksidantiem bagātu krēmu, kas sniegs ādai mirdzumu un sagatavos tavu ādu vasaras brīvdienām.

Ķermeņa kopšanai mājās un kosmētikas salonā piemērota būs kompleksa pieeja – pirmkārt, anticelulīta procedūras un procedūru komplekss, kas vērsts uz ķermeņa modelēšanu un „apelsīna miziņas” samazināšanu. Ideāla ķermeņa procedūra salonā ir procedūra krūšu nostiprināšanai.

PALUTINI SEVI MAIJĀ!

GMT BEAUTY IESAKA MAIJĀ

Sejas kopšanai Mājās

VITAMĪNU MASKA

Ķermeņa kopšanai Mājās

KUPLINOŠS UN KRŪŠU VEIDOJOŠS KRĒMS

KRĒMS DIBENA UN SĒŽAS TVIRTUMAM

Publicēts, May 7, 2019