Laiks uzlādēt savu organismu! Tikai 1,2,3,4 soļi – jūlijs

Mēs mīlam vasaras otro mēnesi, vasaras vidus – daba ir pilnbriedā – nobriest “maize” labības laukos, nogatavojas ogas, pildās pirmie medus trauki. Mēs vairāk laika pavadam svaigā gaisā, velkam atkailinātas drēbes, apliecinot mīlestību savam ķermenim, sportojam, peldamies, baudam augļus un ogas.

Jāatceras, ka vasarā saules aktivitāte ir maksimāli augsta, – ja piemirstam par saules aizsarglīdzekļiem, mūsu āda saules ietekmē ātrāk noveco. Otrs ienaidnieks ādai ir putekļi un karstums, kas kombinācijā sekmē poru nosprostošanos un iekaisuma procesu veidošanos ādā.

Jūlijs – ir patiesi īstais laiks, kad pilnvērtīgi un kvalitatīvi palutinātu sevi un ādu.

Lai sasniegtu vēlamo rezultātu, vajadzīga kompleksa pieeja. Turpini uzsākto, sekojot GMT BEAUTY četriem atjaunošanās soļiem jūlijā.

DZER UN ĒD

Dzer daudz ūdeni. Ūdens ne tikai veldzē slāpes, bet arī palīdz attīrīt un atjaunot organismu. Lutini sevi ar augļu sulām, dzērienkartē iekļauj zaļo tēju un paniņas. Šie dzērieni palīdz atdzesēt organismu un stabilizēt svaru.

Zaļā tēja ir bagāta antioksidantiem, jo samazina apetīti un brīvo radikāļu ietekmi organismam. Paniņas sniedz organismam papildus enerģiju. Augļu sulas – mūs apgādā ar vitamīniem un veldzē ar minerālu kokteili, kā arī organismam sniedz lielu daudzumu dabīgo antioksidantu.Jātazīst, ka arī uzturs nosaka ādas veselību. Lietojot uzturā lielu daudzumu sāls, āda zaudē mirdzumu un kļūst sausa. Augļi un dārzeņi atjauno ādu.

Vasarā uzturā lieto augļus, kas satur lielu ūdens daudzumu: arbūzi, gurķi, apelsīni, kabači, tomāti, aprikozes, persiki, pipari, greifrūti, burkāni, kāposti, ogas (zemenes, avenes, upenes, mellenes).

Iekļauj ēdienkartē zaļos dārzeņus, jo tie uzlabo imunitāti un pazemina organisma iekšējā stresa līmeni.

FIZISKAS AKTIVITĀTES

Aktivitāte un sports ir laba izskata atslēga! Fizkultūra, sporta nodarbības, peldēšana, aktivitātes svaigā gaisā uzlabo asins cirkulāciju un palīdz organismam uzturēt labu iekšējo līdzsvaru, tas arī atspoguļojas ādas veselībā.

Āda kļūst veselāka, tvirtāka un zaigojoša, ķermeņa aprises uzlabojas.

SEJAS ĀDAS KOPŠANA

Arī jūlijā atceries par saules aizsarglīdzekļiem un lieto tos.

Lai aizsargātu ādu no saules, centies atrasties ēnā vai telpās pašās aktīvākajās saules stundās no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:00.

Lieto cepures – platmales, nevis naģenes, kas nepasargā no saules iedarbības.

Atceries, ka lūpas ir pelnījušas aizsardzību – lieto lūpu spīdumus vai lūpu krāsas ar SPF. Igstoša uzturēšanās saulē bojā lūpu ādu, rodas sausums, mikroplaisas un lūpas zaudē savu pievilcīgo izskatu.

„Uzvelc” sejai savu dienas grimu, kas arī tevi pasargās no saules. Lūk, “recepte” – izvēlies minerālo dekoratīvo kosmētiku, kas labāk par citām pasargā no saules. Un pirms make-up uzklāšanas, noteikti uzklāj savu SPF dienas krēmu.

Viegls pīlings sejas ādai ir vasaras „must have” , jeb nepieciešamais, produkts.

Saudzīgs pīlings ir nepieciešams ādas kopšanas līdzeklis vasaras periodā. Saule, vējš, ielas putekļi padara ādu raupju. Saules iedarbība paātrina ādas novecošanās procesus, tādēļ rūpīga un saudzīga ādas attīrīšana paīdz saglabāt ādas veselību un jaunību.

Pīlings paaugstina krēmu un losjonu iedarbibu, izlīdzina ādas toni, uzlabo ādas apasiņošanu un atjaunošanos.

Ja vēlies sejas skrubi uztaisīt pati, pagatavo auzu pārslu un paniņu maisījumu – samal auzu pārslas un sajauc tās ar paniņām. Maltās auzu pārslas darbojas kā skrubis un paniņu skābpiena iedarbība mīkstina,mitrina un atjauno ādu.

Papildus, apmeklē savu kosmētiķi un veic GMT BEAUTY izstrādāto Intensīvo anti-age procedūru sejai, kaklam un dekoltē. Atjaunojošie augu ekstrakti un antioksidanti nostiprina ādaas aizsargspējas, izlīdzina ādas toni un atsvaidzina to.

KERMEŅA KOPŠANA

Vasarai izvēlies apģērbu gaišos toņos, kas atstaro saules starus.Tumšas krāsas apģērbs absorbē UV starus un uzsilda audus. Par labākajiem vasaras audumiem tiek uzskatīts kokvilna, lins un plāns zīds.

Turpinot ķermeņa norūdīšanu, nebīsties no vēsas dušas, tā tonizē ādu un uzlabo ādas kvalitāti.

Ķermenim vari izmēģināt ķermeņa skrabi ar pienskābi, kas saudzīgi attīra, mīkstina mitrina un atjauno ādu. Šādi rūpīgi un saudzīgi attīrīta āda vieglāk uzņem kopjošos līdzekļus, samazinās ādas sausums, veidojas vienmērīgs un skaists iedegums.

Pirts terapija vienmēr ir kā papildinošais alements, jo atjauno ķermeni un nomierina prātu. Tvaiks „atver” ādu, pirts to attīra. Uzlabojas ādas elpošana šūnu līmeni un atjaunojas ādā notiekošie dzīvības procesi.

Jūlijā ķermeņa kopšanai lieto antioksidantiem bagātus krēmus un eļļas, kas pasargās ķermeņa ādu no saulītes nedarbiem un līdzēs saglabāt skaistu, noturīgu iedegumu.

Atceries apmeklēt savu kosmētiķi un veic GMT BEAUTY izstrādāto ķermeņa kopšanas pamatprocedūru pret ādas novecošanos. Atjaunojošie augu ekstrakti un antioksidanti samazina ādas fotonovecošanos, dziļi mitrina ādu, padarot to zīdaini maigu.

Publicēts, Jul 13, 2019