Vai profesionālas klases skaistumkopšanas līdzekļi ir efektīvāki?

Mūžīgais jautājums par skaistumu un tā saglabāšanu nekad nenoveco un ir aktuāls arī šodien.

Mēs meklējam ideālo krēmu, kas patiešām spēs padarīt mūs jaunākus, skaistākus un ādu veselīgāku. Ir dzirdēts, ka profesionālas klases ādas kopšanas līdzekļi strādā labāk, ir efektīvāki un ilgtermiņā dod labu rezultātu.

Atbildi vaicājām pašmāju uzņēmumam GMT BEAUTY – lielākajam profesionālās kosmētikas ražotājam Baltijā jau 12 gadus.

GMT BEAUTY dienu no dienas strādā ar skaistumkopšanas profesionāļiem, ārstiem, klīnikām, izstrādājot un ražojot tiem produktus, balstoties uz praksē novēroto, un strādājot ar klientiem.

Terēze Beļkova ir GMT BEAUTY dibinātāja un skaistumkopšanas profesionāle jau 20 gadus.

Terēze, meklējot atbildes, mani pārsteidza, ka mums Latvijā ir uzņēmums, kurš ražo profesionālu kosmētiku jau 12 gadus! Kā tas nākas, ka tik maz esam par jums dzirdējuši?

Mēs no paša sākuma esam koncentrējušies uz skaistumkopšanas profesionāļiem, ārstiem, klīnikām, kosmētiķiem, kosmetologiem, jo paši nākam no šīs jomas. Gadu gadiem, strādājot kopā ar sertificētiem meistariem, esam izstrādājuši produktus, kas atbilst profesionāļu prasībām un balstās praksē novērotajā. Visus šos gadus mums nav bijusi nepieciešamība par sevi vēstīt, jo būtībā dzīvojam profesionāļu vidē. Taču nesen izveidojām arī mājas lietošanas līniju – produkti, kas ir profesionālas klases, augsti koncentrēti, taču paredzēti lietošanai mājās ikvienam.

Kas tad ir profesionālas klases ādas kopšanas līdzekļi un ar ko tie atšķiras?

Es runāšu par profesionālas klases produktiem, kas ir pieejami visiem, tā saukto mājas lietošanas kosmētiku, kuru arī mēs nesen izstrādājām.

  1. Šādas klases produktiem ir jāsatur aktīvās vielas gana augstā koncentrācijā, to paģēr pats nosaukums – profesionālas klases kosmētika.

Savas augstās koncentrācijas dēļ, profesionālas klases līdzekļi ir aktīvāki un lietojami mazākos daudzumos. Efekts tiek sasniegts un uzturēts, darbinot mūsu pašu šūnas”.

  1. Profesionālas klases kosmētikas saknes nereti aug profesionāļos – tas nozīmē, ka to ir izveidojis kāds ārsts, skaistumkopšanas speciālists vai kosmētiķis, kā tas ir arī mūsu gadījumā. GMT BEAUTY veidotāji nāk no ārstu un skaistumkopšanas profesionāļu vides.
  2. Profesionālas klases kosmētika ierasti satur aktīvās vielas, kas ir mazmolekulāras un spēj dziļi iekļūt ādā, lai nodrošinātu dziļu iedarbību. Jebkurā gadījumā, šādas klases kosmētikai ir jāstrādā šūnu līmenī.
  3. Profesionālas klases kopšanas līdzekļi ir fokusēti uz problēmu risināšanu saknē vai to novēršanu, pirms tā ir parādījusies.

Mēs neko nevēlamies noslēpt, bet gan risināt.

Ja ir krunciņa, mēs to neaizpildām mākslīgi, bet liekam šūnām strādāt, ražot kolagēnu, elastīnu un krunciņa izlīdzinās.

  1. Profesionālas klases līdzekļos bieži vien tiek izmantotas zinātniski radītas un klīniski testētas izejvielas. Piemēram, mēs savos produktos izmantojam BIO-TECH izejvielas, kas būtībā ir inteliģentas molekulas un brīnišķīgi sastrādājas ar mūsu ādu, stimulējot šūnas. Tāpat mēs ļoti daudz strādājam ar dabīgajām eļļām, ekstraktiem, skābēm, mikroelementiem, antioksidantiem un pat elektrolītiem.
  2. Mēs nekad neražojam lielas partijas un tās neguļ noliktavā – produkti būtībā tiek ražoti uz pieprasījumu.
  3. Arī produktu dabiskums ir profesionālas klases produktu rādītājs. Mūsu produkti ir 99%-100% dabīgi.

Kāda tipa produktus jūs ražojat un ko Jūs kā profesionālis mums ieteiktu?

Pēdējā laikā mēs esam uzņēmuši strauju attīstību tieši profesionālas klases ādas kopšanas līdzekļu izstrādē lietošanai ikvienam. Mums ir produkti, kas ir paredzēti ikdienas sejas kopšanai, ķermeņa kopšanai, augstvērtīgi Anti Aging produkti, profesionāli produkti sportistiem, droši un efektīvi produkti grūtniecēm un jaunajām māmiņām, esam izveidojuši mājas SPA līniju sevis palutināšanai un mūsu inovācija ar kuru lepojamies – sadarbībā ar Šveices un Vācijas speciālistiem izveidojām unikālu kursu smēķējošai sievietei šūnu un ādas atjaunošanai un aizsardzībai.

Iesaku raudzīties pēc produkta, kas risinās jūsu problēmu – sausums, elastīguma zudums, krunciņas, ovāla stiprināšana, celulīts, atjaunošana, tūska, muskuļu spēcināšana vai pavisam specifiski – ja smēķējat, iesakāms iziet mūsu jaunā produkta kursu 3-4 reizes gadā.

Esam ļoti fokusēti un detalizēti savos produktos. Bez tam esam atvērti jebkādiem jautājumiem par produkta piemeklēšanu un jūsu ādas stāvokļa novērtēšanu. Mūsu speciālisti ir uz vietas ik dienas. Blakus ražotnei, mums ir gan birojs, gan skaistumkopšanas kabinets. Zvaniet, rakstiet mums vai nākat ciemos – pie mums visu var izmēģināt un izrunāt ar speciālistu, lai izvēlētos maksimāli piemērotu produktu.

Arī tā ir priekšrocība,

“…lietojot profesionālas klases ādas kopšanas līdzekļus, –

mūsu produktu radītāji, speciālisti, kas zina pilnīgi visu par produktu,

ir pieejami sarunai praktiski jebkurā laikā klātienē, rakstiski vai telefoniski”.

Kāda ir atbilde uz virsrakstā uzdoto jautājumu – vai profesionālas klases ādas kopšanas līdzekļi ir labāki?

Nekādā ziņā citi ādas kopšanas līdzekļi ir slikti vai nav efektīvi. Katram ražotajam ir savs fokus un tas spēj nosegt kāda konkrēta klientu segmenta vajadzības. Ne vienmēr visiem ir nepieciešami augsti koncentrēti līdzekļi, kas lietojami mazākos daudzumos. Taču vienmēr iesakām lasīt etiķetes un lietot maksimāli dabīgus produktus, saudzējot ādas dabīgo atjaunošanās spēju, un ,dodot iespēju mūsu šūnām pašām strādāt.

Valentīndienai tuvojoties, piedāvājam īpašu iespēju iepazīt profesionālas klases produktus, ko esam izstrādājuši un sajust to iedarbību. Atrodi produktus ar sirsniņu, un pērkot vienu, – otru tādu pašu Tev dāvās mūsu Valentīns! Produktus ar sirsniņu meklē: www.gmtbeauty.com

Skaistumkopšanas profesionāļus aicinām iepazīties ar mūsu produktiem un sadarboties! Piedāvājam apmācības un seminārus.

Gaidīsim jūs ciemos mūsu veikalā un skaistumkopšanas kabinetā Braslas iela 29, A-ieeja, Rīga. Zvaniet mums 28619008 vai rakstiet gmtbeauty@gmtbeauty.com

Paldies par sarunu!

Publicēts, Feb 6, 2020