Godam pārstāvējām un atbalstījām Ziemeļvalstu masāžas čempionātu

Ziemeļvalstu masāžas čempionāts, kas iemantojis starptautisku  atzinību skaistumkopšanas nozares profesionāļu vidū, šogad norisinājās no 29.- 30.septembrim, Jūrmalā.

Aizraujoša pieredze, jaunas zināšanas un patīkamas tikšanās- tā īsumā varam raksturot šī pasākuma norisi, kurā ar lepnumu piedalījāmies un pārstāvējām GMT Beauty zīmolu.
Čempionāta gaitā piedāvājām apmeklētājiem iepazīties ar mūsu profesionālajiem ķermeņa kopšanas produktiem, kā arī dalījāmies pieredzē praktiskajās meistarklasēs.
Izbaudījām atkalredzēšanās prieku ar starptautiska mēroga speciālistiem un mūsu partneriem Starptautiskās masāžas asociācijas (International Massage Asociation) dibinātāju Jeppe Tengbjerg un masāžas terapeiti, treneri un pasākuma tiesnesi Kinga Katalin Jenei.                                                           

Paldies pasākuma organizatoriem Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledžai! Entuziasms un pozitīvisms, kas valdīja dalībnieku un apmeklētāju vidū caurstrāvoja visu pasākumu un radīja brīnišķīgu atmosfēru.

Apsveicam GMT Beauty skaistumkopšanas speciālisti Ingu, kura čempionāta "Free style” masāžas kategorijā demonstrēja savu meistarību un radošo pieeju veicot ķermeņa masāžu ar čiekuriem un ieguva apbalvojumu kā atraktīvākā masiere.

 

Publicēts, Oct 1, 2023