INTENSĪVA NOTIEVĒŠANAS PROCEDŪRA, IZMANTOJOT APARĀTTEHNOLOĢIJAS, LOKĀLIEM TAUKAUDIEM – PROBLEMĀTISKAJĀM ĶERMEŅA ZONĀM

Atjauno šūnu vielmaiņas aktivitāti – slaidinošs efekts.
Samazina lokālus tauku uzkrājumus, efektīvi cīnās pret celulītu.

Procedūrā izmantotie līdzekļi un produkti: Aparāttehnoloģijas, GMT BEAUTY attīrošie līdzekļi – TRIPLE ACTION SCRUB, aktīvie geli – SHAPING GEL (FAT BURNING AND SLIMMING GEL), krēmi – ADVANCED ANTI-CELLULITE CREAM (ANTI-CELLULITE CREAM).

Mērķzonas procedūras laikā: Gurni, augšstilbi, viduklis, augšdelmi.

Procedūras ilgums: 1 h.

Vēlamais procedūru kurss: 4 – 6 procedūras. Vēlams kombinēt ar masāžu ar slaidinošu efektu un tievēšanas procedūru ar jūras aļģēm.

Procedūru regularitāte: 1-2 x nedēļā.

Ieteicamie produkti lietošanai mājās: Hydrating body scrub, Slimming & anti-cellulite cream, Anti swelling gel for legs

Efektīva procedūra cīņai ar celulītu, lokāliem taukaudiem. Šajā procedūrā izmanto īpašu gelu – SHAPING GEL (FAT BURNING AND SLIMMING GEL) – ar augstu elektrovadītspēju un optimālu vides pH, kas ļauj to lietot elektroterapijā un sonoterapijā (piem., lipolīzē – tauku šķelšanā ar ultraskaņu vai mikrostrāvām). Gelā esošajam kafijas ekstraktam piemīt divkārša iedarbība – tas veicina lipolīzi – tauku šķelšanu, un ierobežo lipoģenēzi – jaunu tauku šūnu veidošanos. Ingvera un zaļās tējas ekstrakti palīdz atjaunot optimālu asinsapgādi un vielmaiņu taukaudos.

Jūras sāļu minerālvielas stabilizē ūdens un sāļu līdzsvaru ķermenī. Zirgkastaņas un efejas ekstrakti uzlabo limfas un venozo atteci. Pēc procedūras uz problēmzonām uzklāj un iemasē ADVANCED ANTI-CELLULITE CREAM (ANTI-CELLULITE CREAM).

Atjauno šūnu vielmaiņas aktivitāti – slaidinošs efekts. Samazina lokālus tauku uzkrājumus, efektīvi cīnās pret celulītu. Procedūrā izmantotie līdzekļi un produkti: Aparāttehnoloģijas, GMT BEAUTY attīrošie līdzekļi – TRIPLE ACTION SCRUB, aktīvie geli – SHAPING GEL (FAT BURNING AND SLIMMING GEL), krēmi – ADVANCED ANTI-CELLULITE CREAM (ANTI-CELLULITE CREAM). Mērķzonas procedūras laikā: Gurni, augšstilbi, viduklis, augšdelmi. Procedūras ilgums:…

Publicēts, Jan 27, 2023