INTENSĪVA PROCEDŪRA MITRUMU ZAUDĒJUŠAI ĀDAI

Atjauno un stabilizē mitruma līmeni ādā. Izlīdzina sīkās grumbiņas.

Procedūrā izmantotās metodes un produkti: Masāža, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un plastificējoša maska

Mērķzonas procedūras laikā: Seja, īpaša vērība tiek pievērsta acu zonai, kakls un dekoltē

Procedūras ilgums: 1 st. 30 min.

Vēlamais procedūru kurss: Rekomendējam veikt 2 nedēļās 1 procedūru. Kurss sastāv no 6 procedūrām. Vēlams kombinēt ar „Ultraskaņas procedūru sejas ādas mitrināšanai”.

Ieteicamie produkti lietošanai mājās: Cleansing face gel, Deep moisturising & revitalizing serum, Revitalizing eye contoure cream, Intense 24h firm & lift cream

Ar šīs procedūras palīdzību sejas, kakla un dekoltē āda tiek dziļi mitrināta, atjaunota un atsvaidzināta. Procedūra izlīdzina mazās krunciņas, nodrošina mitruma noturību un kavē novecošanās procesus ādā. Efekts ir acīmredzams jau pēc pirmās procedūras.

Procedūra sākas ar sejas ādas attīrīšanu ar SEJU ATTĪROŠU, MITRINOŠU UN AIZSARGĀJOŠU LĪDZEKLI (SOFT MOISTURISING CLEANSER), kas lieliski attīra ādu, noņem make – up un atjauno ādas hidrolipīdu mantiju.

INOVATĪVS TRĪSKĀRŠAS IEDARBĪBAS PĪLINGS (SOFT SCRUB) atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, nopulē to, sagatavo ādu turpmākai procedūrai.

Pēc pīlinga uzklāj DZIĻI MITRINOŠU GELU (MOISTURISING & SOOTHING SERUM), kas dziļi mitrina ādu, izlīdzina sausuma radītās grumbiņas. Dziļi mitrinošo gelu rūpīgi iestrādā ādā. Tam seko anti – age masāža sejai, kaklam un dekoltē zonai ar BAGĀTĪGU MASĀŽAS KRĒMU (ANTI-AGE MASSAGE CREAM).
Pēc masāžas uzklāj PLASTIFICĒJOŠU PRETGRUMBU MASKU – ZELTS UN PĒRLES (ANTIWRINKLE MASK PEARL & GOLD), kas dziļi mitrina ādu, izlīdzina mīmikas grumbiņas, kavē novecošanās procesus ādā. Procedūras noslēgumā uzklāj ANTI-AGE ACU KONTŪRKRĒMS (ANTI-AGE EYE CONTOURE CREAM) acu zonai un ATJAUNOJOŠS UN FORMĒJOŠS KRĒMS (REGENERATING & FIRMING CREAM) sejai kaklam un dekoltē zonai.

Procedūra:
• dziļi mitrina ādu, saglabā mitruma līmeni ādā;
• uzlabo asinsriti un veicina ādas šūnu atjaunošanos;
• izlīdzina mazās grumbiņas.

Atjauno un stabilizē mitruma līmeni ādā. Izlīdzina sīkās grumbiņas. Procedūrā izmantotās metodes un produkti: Masāža, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un plastificējoša maska Mērķzonas procedūras laikā: Seja, īpaša vērība tiek pievērsta acu zonai, kakls un dekoltē Procedūras ilgums: 1 st. 30 min. Vēlamais procedūru kurss: Rekomendējam veikt 2 nedēļās 1 procedūru. Kurss sastāv…

Publicēts, Jan 27, 2023