INTENSĪVA PROCEDŪRA TŪSKAS SAMAZINĀŠANAI IZMANTOJOT APARĀTTEHNOLOĢIJAS

Intensīvi sekmē limfas plūsmu pielietojot aparāttehnoloģijas, samazina liekā šķidruma uzkrāšanos audos, atsvaidzina.

Procedūrā izmantotās metodes un produkti: Aparāttehnoloģijas, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un maska.

Mērķzonas procedūras laikā: Seja, kakls un dekoltē

Procedūras ilgums: 1h

Vēlamais procedūru kurss: 4 – 6 procedūras, 1X nedēļā vai pēc nepieciešamības. Iesakam kombinēt ar tonizējošu masāžu, izmantojot vakuummasāžu vai manuālās tehnikas.

Ieteicamie produkti lietošanai mājās: Cleansing face gel, Anti eye-bags gel, Deep moisturising & revitalizing serum, Revitalizing eye contoure cream, Intense 24h firm & lift cream

Procedūra efektīgi samazina tūsku, uzlabo asinsvadu sieniņu tonusu un izvada toksīnus. Izmantotie produkti novērš ādas sausumu un mitrina to, uzlabo ādas elastību. Pēc procedūras novērojams tūlītējs liftinga efekts.

Procedūra sākas ar sejas ādas attīrīšanu ar SEJU ATTĪROŠU, MITRINOŠU UN AIZSARGĀJOŠU LĪDZEKLI (SOFT MOISTURISING CLEANSER), kas lieliski attīra ādu, darbojas kā pīlings, sagatavo ādu turpmākai procedūrai.

Seko iedarbība ar aparāttehnoloģijām, kur pielieto PRETTŪSKAS UN DRENĀŽAS GELU (ANTI PUFFINES DRAINAGE SERUM) ar augstu elektrovadītspēju un optimālu vides pH, kas ļauj to lietot elektroterapijā un sonoterapijā (piem., ādas tonizēšanā ar mikrostrāvām). PLASTIFICĒJOŠĀ MASKA AR ĀDU NOSTIPRINOŠU EFEKTU – BUST FIRMING MASK bagāta ar Spirulina aļģēm, kuru sastāvā esošās aminoskābes un vitamīni regulē mitruma līmeni ādā, apgādā to ar skābekli un baro ādu, nodrošina tūlītēju liftinga efektu. Procedūras noslēgumā uzklāj ATJAUNOJOŠU LIFTINGA ACU KONTŪRKRĒMU acu zonai un ATJAUNOJOŠU UN FORMĒJOŠU SEJAS KRĒMU sejai kaklam un dekoltē zonai.

Procedūra:
• Drenējošs efekts (novērš ūdens aizturi organismā) un izvada toksīnus.
• Uzlabo asinsapgādi, tādējādi veicinot audu trofiku un vielmaiņu.
• Kavē novecošanās procesus ādā, liftinga efekts.

Intensīvi sekmē limfas plūsmu pielietojot aparāttehnoloģijas, samazina liekā šķidruma uzkrāšanos audos, atsvaidzina. Procedūrā izmantotās metodes un produkti: Aparāttehnoloģijas, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un maska. Mērķzonas procedūras laikā: Seja, kakls un dekoltē Procedūras ilgums: 1h Vēlamais procedūru kurss: 4 – 6 procedūras, 1X nedēļā vai pēc nepieciešamības. Iesakam kombinēt ar tonizējošu masāžu, izmantojot vakuummasāžu vai manuālās tehnikas….

Publicēts, Jan 27, 2023