MASKA KRŪTĪM UN/VAI VĒDERAM, STRIJU PROFILAKSEI UN TERAPIJAI

Procedūra dziļi baro, atjauno, mīkstina un mitrina ķermeņa ādu.
Novērš striju rašanos.

Procedūrā izmantotie līdzekļi un produkti: GMT BEAUTY masāža, GMT BEAUTY attīrošie līdzekļi – TRIPLE ACTION SCRUB, krēmi – FIRMING CREAM (SKIN FIRMING CREAM) un plastificējoša aļģu maska – BUST FIRMING MASK.

Mērķzonas procedūras laikā: Vēders, krūtis.

Procedūras ilgums: 1 h.

Vēlamais procedūru kurss, to regularitāte: Masāžas kursu uzsāk no 16. grūtniecības nedēļas, veicot to 1 x nedēļā vai 1 x 2 nedēļās, un turpina līdz 36. grūtniecības nedēļai.

Procedūru režīms: 1 x nedēļā vai 1 x divās nedēļās.

Ieteicamie produkti lietošanai mājās: Hydrating body scrub, Intensive firming body cream, Anti swelling gel for legs

Ar šīs procedūras palīdzību ķermeņa āda tiek dziļi barota, atjaunota, mīkstināta un mitrināta. Novērš striju rašanos. Procedūra sākas ar ķermeņa ādas pīlingu – TRIPLE ACTION SCRUB, pēc pīlinga seko viegla masāža, izmantojot krēmu striju profilaksei – FIRMING CREAM (KRĒMS ĶERMEŅA ĀDAS TVIRTUMAM). Tas satur ādu atjaunojošu kompleksu no Āzijas centīlijas (Centella asiatica) lapu un tīruma kosas (Equisetum arvense) ekstraktiem, kas ir dabā sastopams silīcija avots. Savukārt acerolas ķirši (Malpighia glabra) ir C vitamīna avots. Ābolu (Pyrus malus) sēkliņu ekstrakts satur augu hormonus – fitosterolus, E vitamīnu. Visi kopā – silīcijs, C vitamīns un fitosteroli – organismā nodrošina ādas elastību un kavē striju veidošanos. Āda kļūst tvirta, gluda, un elastīga. Procedūras noslēgumā tiek uzklāta BUST FIRMING MASK. Āda ir ieguvusi svaiguma sajūtu un mirdzumu.

Procedūra dziļi baro, atjauno, mīkstina un mitrina ķermeņa ādu. Novērš striju rašanos. Procedūrā izmantotie līdzekļi un produkti: GMT BEAUTY masāža, GMT BEAUTY attīrošie līdzekļi – TRIPLE ACTION SCRUB, krēmi – FIRMING CREAM (SKIN FIRMING CREAM) un plastificējoša aļģu maska – BUST FIRMING MASK. Mērķzonas procedūras laikā: Vēders, krūtis. Procedūras ilgums: 1 h. Vēlamais procedūru kurss, to regularitāte: Masāžas kursu…

Publicēts, Jan 27, 2023