PRETTŪSKAS PROCEDŪRA SEJAI, KAKLAM UN DEKOLTĒ ZONAI

Samazina tūsku, atbrīvo starpšūnu telpu, izvada toksīnus, atjauno dzīvības procesus ādā.

Procedūrā izmantotās metodes un produkti: GMT BEAUTY limfas drenāžas masāža, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un maska.

Mērķzonas procedūras laikā: Seja, kakls un dekoltē

Procedūras ilgums: 1h 30 min

Vēlamais procedūru kurss: 6 procedūras, 1X nedēļā vai pēc nepieciešamības. Vēlams kombinēt ar „Intensīvu procedūru tūskas samazināšanai izmantojot aparāttehnoloģijas”.

Ieteicamie produkti lietošanai mājās: Cleansing face gel, Anti eye-bags gel, Deep moisturising & revitalizing serum, Revitalizing eye contoure cream, Intense 24h firm & lift cream

 

Procedūra samazina tūsku, uzlabo limfas atteci. Tā atsvaidzina, uzlabo asinsvadu sieniņu tonusu un uzlabo vielmaiņas procesus ādā. Procedūru īpaši rekomendē kursa veidā gatavojoties plastiskajām operācijām vai rehabilitācijas pēcoperācijas periodā.

Procedūra sākas ar sejas ādas attīrīšanu ar  SEJU ATTĪROŠU, MITRINOŠU UN AIZSARGĀJOŠU LĪDZEKLI (SOFT MOISTURISING CLEANSER), kas lieliski attīra ādu, noņem kosmētiku, darbojas kā pīlings un sagatavo ādu turpmākai procedūrai.
Pēc pīlinga uzklāj flebotonizējošu, drenējošu ANTI PUFFINESS DRAINAGE GEL, kas mazina tūsku, tonizē asinsvadus, uzlabo mikrocirkulāciju.
Tam seko limfas drenāžas masāža sejai, kaklam un dekoltē zonai.

Pēc masāžas uzklāj MOISTURISING & RADIANCE GEL MASK, kas dziļi mitrina ādu, izlīdzina mīmikas grumbiņas, kavē novecošanās procesus ādā. Procedūras noslēgumā uzklāj ANTI-AGE EYE CONTOURE CREAM acu zonai un REGENERATING & FIRMING CREAM sejai, kaklam un dekoltē zonai.

Procedūra:
• pastiprina asins plūsmu un drenē (novērš ūdens aizturi);
• nomierina un atsvaidzina. Izvada toksīnus;
• sniedz viegluma sajūtu un labsajūtu.

Samazina tūsku, atbrīvo starpšūnu telpu, izvada toksīnus, atjauno dzīvības procesus ādā. Procedūrā izmantotās metodes un produkti: GMT BEAUTY limfas drenāžas masāža, GMT BEAUTY sejas attīrošie līdzekļi, krēmi, gēli un maska. Mērķzonas procedūras laikā: Seja, kakls un dekoltē Procedūras ilgums: 1h 30 min Vēlamais procedūru kurss: 6 procedūras, 1X nedēļā vai pēc nepieciešamības. Vēlams kombinēt ar „Intensīvu procedūru tūskas samazināšanai…

Publicēts, Jan 27, 2023