ĀDAS DIENASGRĀMATA JŪLIJĀ

Vasaras vidus ir klāt, un jūlijs ir laiks, kad daba ir pilnbriedā. Spožie saules stari, ūdens veldze un svaigais gaiss aicina mūs izbaudīt šo burvīgo laiku. Taču, lai mūsu āda būtu vesela un starojoša, tai nepieciešama īpašas rūpes un uzmanība.

Vadošā GMT BEAUTY kosmētiķe Terēze Beļkova atklās, kā uzturs, kustība un pareiza ādas kopšana var palīdzēt saglabāt mūsu ādas veselību šajā skaistajā, bet arī izaicinošajā laikā.

BAUDI SAULI NENODAROT SEV PĀRI!

Vasarā saules aktivitāte ir maksimāli augsta, un bez saules aizsarglīdzekļiem āda ātrāk noveco. Svarīgi ir ne vien lietot aizsarkrēmus ar augstu SPF, bet arī izvēlēties citus aizsarglīdzekļus. Sezonai piemērota make-up, apģērba un aksesuāru izvēlei ir būtiska nozīme ādas veselības saglabāšanā.

RŪPES PAR SEJAS ĀDU

Saules aizsardzība

Tavs dienas grims arī pasargās no saules. izvēlies minerālo dekoratīvo kosmētiku, kas labāk par citām pasargā no saules. Un pirms make-up uzklāšanas, noteikti uzklāj savu SPF dienas krēmu. Kā arī centies atrasties ēnā vai telpās no plkst. 10:00 līdz 16:00.

Lieto platmales, nevis naģenes, jo tās labāk aizsargā no saules.

Neaizmirsti par lūpu aizsardzību – lieto lūpu spīdumus vai lūpu krāsas ar SPF. Ilgstoša uzturēšanās saulē bojā lūpu ādu, rodas sausums, mikroplaisas un lūpas zaudē savu pievilcīgo izskatu.

Putekļi un karstums

Putekļi un karstums veicina poru nosprostošanos un iekaisumu veidošanos ādā. Regulāra ādas tīrīšana un mitrināšana ir būtiska.

Lai pasargātu ādu no šiem nevēlamajiem faktoriem, lieto GMT BEAUTY Aizsargājošs sprejs pret E-piesārņojumu ādai un matiem (Blue light shi – GMT BEAUTY

Mitrināšana

Saule, vējš, ielas putekļi padara ādu raupju, tāpēc viegls, saudzīgs pīlings sejas ādai ir vasaras „must have”! Saules iedarbība paātrina ādas novecošanās procesus, tādēļ rūpīga un saudzīga ādas attīrīšana palīdz saglabāt ādas veselību un jaunību. Pīlings uzlabo krēmu un losjonu iedarbību, izlīdzina ādas toni un uzlabo ādas apasiņošanu un atjaunošanos.

“Recepte”, ja vēlies sejas skrubi pagatavot pati! Sagatavo auzu pārslu un paniņu maisījumu – samal auzu pārslas un sajauc tās ar paniņām. Maltās auzu pārslas darbojas kā skrubis un paniņu skābpiena iedarbība mīkstina, mitrina un atjauno ādu.

Izvēlies ādas mitrināšanas līdzekļus, kas satur dabīgas sastāvdaļas un nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu. Mēs iesakām GMT BEAUTY Gela maska mitrināšanai un mirdzumam (Moisturising & glowing gel mask) – GMT BEAUTY

Profesionāla kopšana

Papildus ikdienas ādas kopšanas rituāliem, ko veic mājās apmeklē kosmētiķi. Mēs iesakām veikt GMT BEAUTY skaistumkopšanas speciālistu radīto Intensīvo anti-age procedūru sejai, kaklam un dekoltē. Atjaunojošie augu ekstrakti un antioksidanti nostiprina ādas aizsargspējas, izlīdzina toni un atsvaidzina ādu.

Piesakies procedūrai: Pieteikt vizīti – GMT BEAUTY 

RŪPES PAR ĶERMEŅA ĀDU 

Apģērba izvēle vasarā

Izvēlies gaišu apģērbu, kas atstaro saules starus, nevis tumšu, kas absorbē UV starus un uzsilda audus. Labākie apģerba audumi vasarai ir kokvilna, lins un plāns zīds.

Ķermeņa norūdīšana

Norūdi ķermeni- nebīsties no vēsas dušas – tā tonizē ādu un uzlabo tās kvalitāti. Izmēģini GMT BEAUTY Mitrinošs skrubis ķermenim (Hydrating body scrub) – GMT BEAUTY ar pienskābi, kas attīra, mīkstina un mitrina ādu. Saudzīgi attīrīta āda vieglāk uzņem kopjošos līdzekļus, samazinās ādas sausums, veidojot vienmērīgu un skaistu iedegumu.

Pirts terapija

Pirts terapija atjauno ķermeni un nomierina prātu. Tvaiks "atver" ādu, uzlabojot tās elpošanu un atjaunošanos šūnu līmenī.

Antioksidantiem bagāti kopšanas līdzekļi

Jūlijā lieto antioksidantiem bagātus krēmus un eļļas, kas pasargās ādu no saules ietekmes un palīdzēs saglabāt skaistu, noturīgu iedegumu. Izmēģini GMT BEAUTY Vitamīniem bagātināts krēms ķermenim (Vitamin infusion body cream) – GMT BEAUTY

Profesionāla kopšana

Apmeklē savu kosmētiķi un veic GMT BEAUTY ķermeņa kopšanas procedūru pret ādas novecošanos. Atjaunojošie augu ekstrakti un antioksidanti samazina ādas fotonovecošanos, dziļi mitrina ādu, padarot to zīdaini maigu. Aicinām iegriezieties GMT BEAUTY skaistuma studijā, kur skaistumkopšnas speciālisti individuāli Tev piemeklēs visatbilstošāko procedūru.

Piesakies procedūrai: Pieteikt vizīti – GMT BEAUTY 

KĀ UZTURS VAR PALĪDZĒT TEV IZSKATĪTIES LIELISKI ?!

Pareizs uzturs un pietiekama šķidruma uzņemšana palīdzēs saglabāt ādu veselīgu un starojošu. 

Ūdens: Dzīvības avots Tavai ādai

Ūdens ne tikai veldzē slāpes, bet arī palīdz attīrīt un atjaunot organismu. Nereti mēs nezinām kā izmērīt – cik tad daudz ūdens jāizdzer? Tas ir vienkārši- izdzert glāzi katru stundu. Tas palīdzēs uzturēt ādu hidratētu un mirdzošu.

Augļu sulas: Vitamīnu bumba

Svaigi spiestas augļu sulas sniedz vitamīnus, minerālvielas un līdz ar to arī enerģiju. Atceries, ka tās pielīdzināmas ēdienam, jo satur pietiekamu kaloriju daudzumu.

Zaļā tēja un paniņas: Dabas radītie brīnumi

Zaļā tēja ir bagāta antioksidantiem, kas cīnās ar brīvajiem radikāļiem un samazina apetīti. Paniņas sniedz organismam papildus enerģiju.

Sāls un ādas veselība: Mazāk ir vairāk

Samazini sāls patēriņu, lai āda saglabātu dabisko mirdzumu un nebūtu sausa.

Augļi un dārzeņi: Dabīga skaistuma noslēpums

Lai veicinātu ādas atjaunošanos, uzturā iekļauj augļus un dārzeņus ar augstu ūdens saturu: arbūzus, gurķus, apelsīnus, kabačus, tomātus, aprikozes, persikus, piparus, greipfrūtus, burkānus, kāpostu un dažāda veida ogas.

KUSTĪBĀ IR DZĪVĪBA!

Kustība un sportiskās aktivitātes ir būtiskas, lai uzlabotu asins cirkulāciju un uzturētu ādas veselību. Peldēšana un svaigs gaiss palīdzēs tev izskatīties un justies lieliski!

Regulāras aktivitātes un sports ir laba izskata noslēpums! Sporta nodarbības, peldēšana un citas aktivitātes svaigā gaisā uzlabo asins cirkulāciju un palīdz organismam uzturēt labu iekšējo līdzsvaru, kas atspoguļojas arī ādas veselībā. 

Peldēšana

Peldēšana ir lielisks veids, kā uzlabot asins cirkulāciju un stiprināt muskuļus. Tā arī palīdz uzturēt ādas veselību.

Aktivitātes svaigā gaisā

Aktivitātes svaigā gaisā uzlabo asins cirkulāciju un palīdz organismam uzturēt labu iekšējo līdzsvaru, kas atspoguļojas ādas mirdzumā. Dodoties pastaigā izmanto GMT BEAUTY Aktīvs fitnesa krēms notievēšanai (Slimming cream for fitness) – GMT BEAUTY, lai mazinātu nevēlamos apaļumus un uzlabotu ķermeņa aprises.

 Lai Tev krāšņiem piedzīvojumiem bagāta un skaista vasara!

 

Publicēts, Jul 11, 2024