Jaunā produktu līnija SKIN RESCUE ANTI-ACNE svinīgi atklāta!

Esam gandarīti, ka GMT BEAUTY jaunā produktu līnija SKIN RESCUE ANTI-ACNE ar zilo lotosu ir svinīgi atklāta.


Mūsu klientu pieredze, jaunākie zinātniskie un tehnoloģiskie sasniegumi ir iedvesmojuši šo kosmētisko produktu sastāvu un tapšanu, radot smalku līdzsvaru starp dabas sniegto un inovācijām. ANTI-ACNE terapija izstrādāta, lai mazinātu ādas iekaisuma procesus, regulētu sebumu un atjaunotu tās mikrobiomu. Pateicoties zilā lotosa nomierinošajām īpašībām tiek līdzsvarots arī emocionālais fons, kas ir svarīgi, jo pinnes ir ne tikai fiziska, bet arī emocionāla problēma, kas rada diskomfortu un stresu, nereti sekmējot ādas stāvokļa pasliktināšanos
Mēs pārvēršam katra klienta pieredzi pozitīvā piedzīvojumā, kas apvieno efektīvus rezultātus, valdzinošas sajūtas un rūpes par veselību.

  

Prezentācijas pasākumā, kas norisinājās 11. Aprīlī viesus priecējām ar interesantu un izglītojošu prezentāciju saturu ar ko iepazīstināja nozares profesionāļi, kā arī neizpalika izklaides atraktīvā pasākuma moderatora vadībā.

Uzņēmuma vadītāja Terēze Beļkova sniedza ieskatu produktu unikalitātē un tapšanas aizkulisēs. Uztura speciāliste Olga Aizbalte MH Dietoloģija gan no zinātniskās, gan praktiskās puses pastāstīja par veselīga uztura lomu skaistumkopšanā un veselības uzlabošanā. Šūnu biologs un Alternative Plants līdzdibinātājs Mārtiņš Borodušķis prezentēja produktos iekļauto unikālo sastāvdaļu SilvaCell, kas tapusi tepat Latvijā.

Visa pasākuma gaitā veldzējāmies aizraujošās sarunās un baudījām brīnišķīgu kopā būšanu.

Sakām visiem LIELU PALDIES- bez jums tas nebūtu iespējams!

Publicēts, Apr 21, 2024